Alternative inedite şi ieftine la crema de ras

1 2 jpg jpeg

Ei, bine, trebuie să ştii că există alternative la îndemână chiar în casa ta şi oricât de surprinzător ţi s-ar părea, unele dintre ele fac parte din categoria alimente.

Aşadar, iată câteva alternative care vor înlocui cu succes crema sau spuma de ras pe care le foloseşti pentru a scăpa de părul nedorit.

Alternative inedite şi ieftine la crema de ras: Balsam pentru păr

Balsamul pentru păr este unul dintre cei mai buni înlocuitori ai cremei de ras, întrucât înmoaie firul de păr şi facilitează îndepărtarea acestuia. În plus, îţi hidratează pielea.

Alternative inedite şi ieftine la crema de ras: Loţiunea de corp

La fel ca în cazul balsamului pentru păr, crema de corp este un înlocuitor de nădejde al spumei de ras. Aplic-o pe picioare ca atunci când te dai cu cremă şi las-o să acţioneze pentru a ,,potoli'' firele de păr neascultătoare. Din nou, pielea ta va rămâne fină şi hidratată.

Alternative inedite şi ieftine la crema de ras: Uleiul de cocos

Anumite uleiuri naturale sunt perfecte pentru epilarea pielii, în special cel de cocos, de migdale, de caise sau cel pentru bebeluşi. În ceea ce priveşte uleiul de cocos, acesta are proprietăţi extraordinare antifungice şi antibacteriene.

Totodată, folosind această alternativă, lama va aluneca mai uşor pe piele şi vei evita, astfel, inesteticele tăieturi.

Alternative inedite şi ieftine la crema de ras: Gel cu aloe vera

O altă variantă inedită în lipsa cremei de ras - calmează iritaţiile şi răcoreşte pielea.

Alternative inedite şi ieftine la crema de ras: Mierea

Fiind un hidratant natural, mierea are calităţile unui ,,balsam'' natural cu proprietăţi antibacteriene. Avantajul mierii constă în textura groasă care îţi va proteja pielea în timpul mişcărilor executate cu aparatul de ras.