Acesta este de fapt secretul la 53 de ani! Cum sa ai silueta perfecta ca a lui Liz Hurley

1 2 jpg jpeg

Pentru a dovedi acest lucru, actrita si-a aratat cu mare mandrie silueta impresionanta in timp ce se bucura de o vacanta de lux la plaja. Vedeta a optat pentru un costum de baie intreg care ii accentua talia.

Actrita de 53 de ani a recunoscut de nenumarate ori ca nu este deloc un fan al salii de sport. Regimul ei de antrenament este minimalist.

"Ma plimb in fiecare zi cu câainii mei si incerc sa alerg - chiar daca urasc sa alerg. Fac abdomene si exercitii pentru fund in timp ce astept sa se umple cada” a spus ea.

”Trebuie sa ai grija ce mananci. E adevarat, eu sunt foarte exigenta cu mine la acest capitol. Nu beau tot felul de sucuri verzi, nu fac asta… Nu iau nu stiu ce vitamine. Incerc sa nu mananc prea mult la cina”, a mai adaugat Elizabeth

Deci cum poti avea si tu o talie de viespe?

Ce trebuie sa incercati: "Reverse lunge rotation" antreneaza muschii de baza ai corpului.

Cum procedam: pas inapoi, indoind ambii genunchi la 90 de grade si mentineti trunchiul drept. Apoi rotiti si pe masura ce va intoarceti, ridicati-va bratele direct in fata dvs.

Incercati sa rotiti corpul csat mai mult posibil, apoi reveniti la centru. Repetati de 12 ori pe fiecare parte. FOTO AICI.

2 jpg jpeg