Idei de coafuri pentru Sărbători. Accesoriile care te scot din anonimat

1 wella professionals hair accessories 8 jpg jpeg

Sîrbătorile sunt un moment magic când poţi să dai un aer festiv şi coafurilor, nu doar brazilor şi casei tale. Aşadar, dacă vrei să adaugi o fărâmă de farmec instant look-ului tău, apelează la accesoriile de păr.

Ornamentele de păr pot aduce un iz de sărbătoare oricărei coafuri. Clipsurile preţioase, bogat decorate, clamele glamuroase, coroniţele cu pietre încrustate şi fundiţele sunt o modalitate spectaculoasă prin care putem să ne scoatem în evidenţă coafurile.

Bentiţe

Cu ajutorul bentiţelor, putem obţine un look boho de Crăciun. Ideale pentru o apariţie de excepţie sunt buclele care vor crea un duo de excepţie. Nuuita! La final, piaptănă buclele pentru un aspect mai relaxant.

Coroniţe

Inspiraţia vine de pe marile podiumuri de modă care au mizat pe coroniţe atât pentru sezonul de primăvară-vară, cât şi pentru cel de toamnă-iarnă. Şi iată cum accesoriile de păr sunt din nou în trend şi aduc acea notă de ”nu ştiu ce” care dăruiesc şi mai multă feminitate şi eleganţă. Iar acum sezonul sărbătorilor este momentul perfect pentru a le folosi şi a ne mândri cu ele.

Fii generoasă! Alege coroniţe de catifea sau coroniţe de metal cu pietre încrustate, care te vor face cu siguranţă o apariţie!

Clame glamour

Accesorizarea este cea mai simplă modalitate de a atrage toate privirile.  După ce ţi-ai prins părul, completează look-ul cu ajutorul unei clame pentru a obţine un look festiv fără efort. 

Fundiţe

Cozile şi împletiturile pot fi şi ele accesorizate cu ajutorul fundelor, iar asta o putem vedea încă din prezentările de modă din 2018. Să mai spunem că au făcut furori ani la rând?

2 wella professionals hair accessories 4 jpg jpeg
3 wella professionals hair accessories 3 jpg jpeg