Weekend plin de mişcare

1 2 jpg jpeg

Începând de sâmbătă, de la 10.00, la Bazinul Olimpic din Braşov se va desfăşura Maratonul celor 24 de ore de înot. Orice iubitor de înot poate lua parte la această competiţie, indiferent de nivelul de performanţă. Fiecare concurent va face parte dintr-o echipă. Sunt înscrise 16 echipe, fiecare cu câte 12 participanţi, plus două rezerve.

La Zalău, ziua de 7 mai va fi dedicată sportului. Aici, se vor desfăşura două crosuri, unul de 10 km şi altul de 3 km, precum şi alte evenimente (baschet, volei şi fotbal, demonstraţii de karate, kangoo jumps, dans sportiv şi spectacol de majorete).

Bicicliştii sunt aşteptaţi duminică la Prima Evadare, concurs de ciclism cross country, între Bucureşti şi Snagov. Participanţii vor străbate un traseu de aproape 55 de km.

Aleargă şi câştigi!

Vino duminică, 8 mai, în piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, participă la crosul „Click! Sănătate” şi poţi câştiga biciclete, abonamente la sală, storcătoare de fructe şi alte premii surpriză!

Înscrierile la cros se fac de la ora 7.30, pe baza talonului din revistele „Click! Sănătate”, „Click! pentru femei” şi din ziarele „Adevărul” şi „Click!” de vineri, 6 mai. După cros, eşti aşteptat la concert Raluk, Amna şi Crush. Startul se dă la ora 10.00!