Vrei să slăbeşti 16 kg într-o lună? Ţine dieta cu căpşuni

1 2 jpg jpeg

Deci, ai şi timp! E şi cu căpşuni, deci va fi o dietă presărată cu mese delicioase. Aşa că, mai am un singur sfat: apucă-te rapid de treabă. Iar peste o lună te vei putea mândri cu o siluetă perfectă. Vei mai avea o singură grijă: să mergi să-ţi cumperi costume de baie, pălărie, ochelari de soare, cremă şi un bilet care să te ducă pe plajă! Îţi ţin pumnii să reuşeşti. Ce conţin aceste fructe

Despre căpşuni ştim că sunt o sursă excelentă de fibre, proteine, vitamina C, vitamine de tip B, magneziu, cupru, calciu, potasiu si acid folic. În plus, acestra conţin foarte puţine calorii: doar 43 la suta de grame. Pe de altă parte, aceste fructe conţin 90% apă. Deci, te vor menţine bine hidratat pe tot parcursul regimului.

În plus, s-au făcut studii care au demonstrat că, un consum regulat de căpşuni duce la scăderea în greutate. Cum de se întâmplă acest lucru? Păi, căpşunile ajută la creşterea producţiei de hormoni care stimulează metabolismul şi scad senzaţia de foame.

În primul rând, ai grijă ca în alimentaţia ta, în următoarele 4 săptămâni, să incluzi cât mai multe căpşuni. Este esenţial acest lucru dacă vrei să ajungi să scapi de 16 kg. Apoi, trebuie să mai ştii că imediat ce te trezeşti, este indicat să bei o limonadă (bineînţeles că aceasta trebuie să fie neîndulcită) făcută dintr-o mână de căpşuni, puţină apă, o feliuţă de lămâie şi câteva frunzuliţe de mentă. Te va păstra energizat pe durata întregii zile.

Mănâncă multe salate, carne doar fiartă (fără pic de condimente), iaurturi slabe şi fructe. Între mese, poţi consuma fără griji câte căpşuni doreşti. Mănâncă de 3-4 ori pe săptămână nuci, migdale, seminţe de cânepă, seminţe de dovleac.

Şi nu uita: între mese, consumă căpşuni proaspete. Câte vrei.

Bea minimum 2 litri de lichide, din care cea mai mare cantitate să fie cea de apă plată necarbogazoasă pe zi. Mai poţi bea şi ceaiuri ori limonade de lămâie cu mentă sau de grapefruit. Poţi bea şi câte o ceşcuţă de cafea pe zi, îndulcită cu un strop de miere. Alcoolul este interzis.

O lună trebuie să uiţi de făinoase, dulciuri, prăjeli, fast-food, mezeluri şi produse de patiserie. Dacă îţi e poftă de ceva dulce, fă-ţi un compot din căpşuni (îl poţi îndulci cu puţină miere). Îl poţi consuma de 2 ori pe săptămână.