VIDEO: Paşi simpli pentru o siluetă de invidiat

1 2 jpg jpeg

Dacă ai pus câteva kilograme în urma consumului de alimente bogate în calorii “goale”, ai nevoie de un regim alimentar care să contribuie atât la detoxifierea organismului, cât şi la arderea depozitelor de grăsime. Respectarea unor reguli de alimentaţie te va ajuta să îţi recapeţi silueta în scurt timp.

Consumă grepfrut în fiecare zi

Cu toate că detoxifierea organismului are loc în mod natural, nu strică să-i dai o mână de ajutor. Poţi face acest lucru prin consumul de fructe şi legume, care sunt bogate în numeroşi antioxidanţi necesari pentru buna funcţionare a organismului.

Nutriţioniştii subliniază că un consum regulat de grepfrut este un bun mod de a ne detoxifia organismul în mod natural deoarece conţine enzime metabolice, care pe lângă faptul că ajută la eliminarea toxinelor, contribuie la arderea grăsimilor.

De asemenea, este indicat să se consume şi mere, întrucât acestea sunt bogate în fibre solubile care reglează tranzitul intestinul şi prelungesc senzaţia de saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Adaugă ghimbir mâncărurilor

Specialiştii afirmă că este de preferat să adăugăm puţin ghimbir în sucuri şi mâncăruri pentru a ajuta organismul să digere mai repede alimentele. Rădăcina de ghimbir este bogată în antioxidanţi care contribuie la eliminarea completă a toxinelor.

Şi varza de Bruxelles are aceleaşi efecte benefice ca ale ghimbirului, întrucât este bogată în fibre, vitamina C şi mulţi alţi nutrienţi importanţi.

Aceste alimente nu doar că asigură o bună funcţionare a sistemului digestiv, dar contribuie şi la îmbunătăţirea aspectului unghiilor şi părului. Aşadar, ai toate motivele să le incluzi în dieta ta zilnică.