Trucurile care fac orice dietă să funcţioneze

1 2 jpg jpeg

Cere sfatul unui medic

├Änainte s─â te apuci de un regim, trebuie s─â treac─â pe la medicul de familie, ca s─â fie sigur c─â nu ai nicio problem─â de s─ân─âtate. Altfel, nu numai c─â nu va avea rezultatele dorite, dar starea de s─ân─âtate se poate agrava. Printre afec┼úiunile care fac ca dietele s─â nu func┼úioneze se num─âr─â hipotiroidia, dar ┼či unele boli ale rinichilor ┼či ale ficatului. Hidratarea, esen┼úial─â

├Än timpul curei de sl─âbire, apa joac─â un ro esen┼úial. De aceea, trebuie s─â te hidratezi corect. Apa regleaz─â toate func┼úiile organismului ┼či te ajut─â s─â elimini toxinele. Este indicat s─â bei cel pu┼úin opt pahare de ap─â ├«n fiecare zi.

Oricât de inofensivă ar părea o prăjitură sau o îngheţată, află că acestea îţi pt da tot regimul peste cap. Căci aceste mici plăceri au un conţinut caloric ridicat.

Ca s─â rezi┼čti tenta┼úiei, asigur─â-te c─â ai ceva s─ân─âtos la ├«ndem├ón─â: un m─âr, o portocal─â sau un pahar de suc natural. ├Än niciun caz nu apela la o b─âutur─â carbogazoas─â, c─âci con┼úine ├«ndulcitori, un alt drum sigur c─âtre e┼čec.

Alimentele pe care le mănânci la micul dejun sunt transformate, în mare parte, în combustibil pentru activităţile din timpul zilei, de aceea nu sunt stocate de organism.

Acestea furnizează energia necesară activităţii cotidiene, care, în general este mai susţinută în cursul dimineţii decât în a doua parte a zilei, de aceea micul dejun nu trebuie sărit.