Trucuri pentru slăbit în timpul postului

1 2 jpg jpeg

Aveţi mare grijă ce alimente consumaţi în timpul postului de Paşte pentru că riscaţi să vă îngrăşaţi şi mai tare. Cartofii, pâinea, fasolea nu ar trebui să se afle în alimentaţia ta dacă vrei să-ţi recapeţi silueta. Trucuri de slăbit în timpul postului: supa de varză Printre trucrurile de slăbit în timpul postului se numără şi supa de varză. Apelează la ea în fiecare zi, la una sau chiar la două mese. Însă, aceasta trebuie consumată neapărat la cină! Iar atunci când poţi, mănâncă supă de varză şi la prânz. La finele acestei perioade, cu siguranţă vei avea cu câteva kilograme în minus, dar şi două numere mai mici la haine.

Iată cum se prepară supa de varză: 3 cepe potrivite, 2 ardei graşi, 1 varză medie, 1 cutie cu roşii în bulion, frunză de ţelină, pătrunjel, sare şi piper. Se curăţă toate legumele, se taie şi se pun într-o oală. Apoi se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă 10 minute la foc mare şi o oră şi jumătate la foc mic.

Este destul de săţioasă pentru o supă, dar şi foarte bună la gust. Consumă cât mai multă, iar slăbitul nu va mai fi o problemă pentru tine! Vei scăpa de cel puţin 10 kilograme. Sună bine, nu-i aşa?

Dacă supa de varză nu-ţi place, poţi încerca să slăbeşti cu dieta cu orez, o cură de slăbire extrem de potrivită în această perioadă a anului. Baza acestei cure de slăbire constă în 250 – 300 de grame de orez pe zi. Poţi consuma orice tip de orez, atâta timp cât nu are sare sau lapte adăugat.

În plus, în timpul acestei diete, mai poţi consuma fructe şi sucuri de fructe. Evită însă nucile, fisticul, alunele, avocado sau smochinele. Nu sunt recomandate nici roşiile şi nici sucurile de legume.

În fiecare zi de post, consumă la micul dejun un pahar cu apă călduţă şi zeamă de lămâie. Este unul din trucurile de slăbit în timpul postului foarte eficiente. Poţi chiar să adaugi peste apa călduţă şi zeama de lămâie un sfert de linguriţă de miere. În afară de propietăţile sale de a curăţa stomacul, lămâia conţine o fibră numită pectin. Aceasta îţi crează senzaţia de saturare.

Apa călduţă combinată cu mierea şi lămâia contribuie la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, spaţiu care ajută la pierderea kilogramelor nedorite.

Succes!