Trucuri inedite pentru slăbit

1 2 jpg jpeg

De principiu, secretul siluetei perfecte se împarte în 70% alimentaţie, 20% mişcare şi 10% odihnă.

Dacă reuşeşti să urmezi această schemă lucrurile devin foarte simple, pe lângă asta mai există şi mici trucuri la care poţi apela pentru a te mândri mai apoi cu silueta ta.

Nu este deloc greu, îţi trebuie un pic de disciplină şi tot atât ambiţie.

Apelează la culori

2 jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată de ce toate magazinele de fast food au culori precum roşu, portocaliu, galben?

Aceste culori stimulează apetitul, iar pentru a folosi acest atu în favoarea ta asigură-te că ai mai mult albastru în jur, fie că optezi pentru haine, farfurii, fie că optezi pentru serveţele, trebuie să ai ceva albastru, doarece această culoare îţi va anihila oarecum pofta de mîncare.

Imortalizează momentul mesei

Într-adevăr o metodă ciudată de a slăbi este aceea în care înainte de a te aşeza la masă faci o fotografie farfuriei. Practic aşa uiţi de jurnalul dietei în care scrii câte calorii consumi, şi privind atât poza cât şi farfuria vei ajunge să consumi o cantitate mai mică de alimente.

Poza te va face să fii mult mai conştient de faptul că te afli la dietă şi că ceea ce este în farfurie trebuie să fie în ajutorul şi nu în defavoarea centrimetrilor în minus.

În plus, de cele mai multe ori când te afli la restaurant şi nu ştii ce să mănânci te uiţi la pozele din meniu, nu?

De ce să nu aplici această acţiune şi când vrei să slăbeşti?

Află cât de benefică este o zi de post AICI

Talia ca trasă prin inel

O metodă inedită ce a plecat de la franţuzoaice ce presupune să îţi aplici o sfoară sau o panglică în jurul taliei pe sub haine, mai ales atunci când iei masa în oras.

Tocmai pentru că nu este foarte comodă această tehnică te va ajuta să nu depăşeşti măsura deoarece vei risca să te strângă creându-ţi un real disconfort.

Oglindă, oglinjoară, hai la masă diseară!

Obiectul mitic este un alt truc ciudat prin care poţi să ajungi al dimensiunile dorite.

Dacă vei începe să mănânci în faţa unei oglinzi vei observa că vei consuma mai puţin cu o treime din cantitatea obişnuită şi de asemenea îţi vei corecta mai des postura, sună bine nu?

Vei deveni mai conştient de problemele tale, iar specialiştii Feng Shui sunt de părere că o oglindă amplasată în sala de masă va aduce noroc şi multă energie pozitivă.

Bazează-te pe diverse mirosuri

Mai ales dacă eşti foarte pofticios şi la primul iz cu specific comestibil uiţi de orice dietă, încearcă să miroşi mere, usturoi sau chiar uleiul de măsline.

Aceste alimente dacă alegi să le întroduci în dieta ta zilnică te vor ajuta să consumi porţii mai mici de mâncare, şi când nu te poţi opri alege măcar să le miroşi dacă nu poţi să le consumi.

Aroma uleiului de măsline te va ajuta să ai parte de senzaţia de saţietate mult mai repede.