Supele, ideale la sl─âbit

1 2 jpg jpeg

De cele mai multe ori, la baza obezit─â┼úii se dovede┼čte a fi un exces de aciditate. ├Än aceste condi┼úii, la mas─â, nu insista┼úi pe crudit─â┼úi, ci pe m├óncarea cald─â, u┼čoar─â, bine condimentat─â cu piper, ghimbir, cardamon, scor┼úi┼čoar─â, cui┼čoare, busuioc, oregano. Servi┼úi la pr├ónz masa important─â

M├óncarea g─âtit─â se diger─â mai u┼čor dec├ót crudit─â┼úile. Pentru a sl─âbi, un raport optim este de 60-70% m├óncare g─âtit─â ┼či 30-40% crudit─â┼úi. Iat─â c├óteva exemple de m├ónc─âruri u┼čor digerabile: supe, legume fierte, supe de cereale (porumb, hri┼čc─â) cu condimente, amestecuri de cereale ┼či t─âr├ó┼úe m─âcinate ┼či fierte, amestecate cu urzici sau p─âp─âdie, condimentate pentru a amplifica digestia ┼či servite calde.

Evita┼úi, pe toat─â durata curei, dar ┼či ├«n alimenta┼úia dumneavoastr─â obi┼čnuit─â, pr─âjelile (doar orezul se c─âle┼čte ├«n unt).

Servi┼úi masa important─â la pr├ónz. Seara, consuma┼úi alimente foarte u┼čor digerabile, ├«nainte de ora 19:00.

Din categoria terapiilor Ayurveda, se recomandă masajul uscat cu pulberi de plante aromatice. Acesta este un tratament ayurvedic special pentru reducerea greutăţii.

O past─â sau o pudr─â din plante este aplicat─â pe tot corpul, care este masat profund cu mi┼čc─âri specifice viguroase ├«mpotriva r─âd─âcinii p─ârului de c─âtre doi terapeu┼úi timp de o or─â.

Beneficiile sunt numeroase: tonifierea musculaturii ┼či a pielii, redistribuirea armonioas─â a stratului adipos din zonele ├«n care este ├«n exces, sc─âderea ├«n greutate, elimin─â celulita ┼či straturile de celule moarte ale pielii, aduce elemente necesare pentru piele.

Ghimbirul face minuni

Prepara┼úi o salat─â-aperitiv din ghimbir, miere ┼či l─âm├óie. lua┼úi o linguri┼ú─â dup─â fiecare mas─â. Consuma┼úi, sub form─â de pulbere, sublingual, sau sub form─â de ceai macerat la rece, p─âp─âdie, s├ónziene, coada ┼čoricelului, gen┼úian─â, urzic─â, anghinare, cicoare, mesteac─ân.

Consumaţi lichide alcaline

Consuma┼úi, seara ┼či diminea┼úa, ap─â plat─â alcalin─â sau unul dintre cele trei produse pentru alcalinizare (Coral Alka-Mine, Microhidrin─â sau Vitamina C alcalin─â).

De asemenea, cura cu aloe vera este eficient─â. Lua┼úi aloe vera gel diminea┼úa ┼či seara cu 30 minute ├«nainte de mas─â. ├Än total, 50 ÔÇô 100 ml / zi.