Supe care te ajută să slăbeşti sănătos

1 2 jpg jpeg

Vedetele folosesc diverse diete foarte sănătoase pentru slăbit şi menţinerea siluetei, iar supele sănătoase sunt excelente surse de slăbit, mai ales că sunt hrănitoare şi hidratante. Cele mai multe sunt şi detoxifiante, deci este exact de îţi trebuie la cură. Iată câteva dintre supele cate te ajută să slăbeşti sănătos, ideale mai ales în sezonul cald.

Pentru ca supele să fie cele mai bune, foloseşte legume proaspete, evită să pui prea multă sare, iar dacă preferi cu sare, foloseşte sare neiodată, este mai sănătoasă.

Supe care te ajută să slăbeşti sănătos – supa de broccoli şi supa de ţelină, excelente surse de calciu şi vitamine

Supa cremă de broccoli, cu dovlecel şi usturoi, în care poţi pune maximum un cartof este foarte bună, mai ales că broccoli este una din sursele importante de calciu. Se mai poate adăuga ceapă verde, proaspătă. Se fierb bine, se mixează la blender şi se mai pot pune câteva picături de ulei de măsline sau ulei de migdale dulci. Dacă îţi place mai aromată, piperul sau oregano sunt două condimente excelente pentru această supă.

Probabil ai mai auzit de femei sau chiar vedete, care au slăbit foarte mult cu supa de varză. Oferă cât mai puţine calorii, ajută organismul să elimine toxinele, dar este şi foarte hrănitoare în acelaşi timp. La această supă se mai folosesc, pe lângă o varză mare roşie sau verde, 3 cepe, 2 morcovi, 1 ardei gras şi 5 roşii mari. Supa se potriveşte de piper şi sare şi se mai pot adăuga ce fel de condimente îţi plac. Supa de varză este foarte eficientă pentru slăbit, este bine să se mănânce cât se poate de des, mai ales pentru cine vrea să slăbească mult, se face cură de supă de varză.

Supe care te ajută să slăbeşti sănătos – supa de varză, cea mai eficientă pentru slăbitul drastic

Supa de ţelină, ca şi sucul de ţelină, este sănătoasă şi se folosesc inclusiv frunzele de ţelină. Ca alte ingrediente pentru supa de ţelină care te ajută să slăbeşti sănătos, se folosesc 1 varză mai mică, 6 cepe mici, 600 de grame de morcovi, 2 ardei graşi, 6 roşii şi fasole, dar mai puţină. Verdeţurile pot fi adăugate fără probleme, mai ales pătrunjel.

Supa de mazăre verde este la fel de eficientă pentru slăbit. Se face cu ceapă, 2 ţeline şi 2 morcovi. Se mai poate adăuga orez, dar şi pui slab, fiert bine şi tăiat cubuleţe.

Supa cremă de conopidă este o alegere la fel de bună. Se folosesc 2 cepe, 2 morcovi şi conopidă. Se mai adaugă câteva picături de ulei de măsline, se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel proaspăt.