Sucul care te scapă de grăsimea abdominală

1 2 jpg jpeg

Căldura şi oboseala te fac să uiţi de toate, însă acum este momentul ideal să profiţi de fructele şi legumele de sezon pentru a scăpa de grăsimea abdominală.

Grăsimea este un lucru destul de nociv pentru organismul uman mai ales dacă este localizată la nivelul abdomenului. Aceasta poate avea un aspect destul de inestetic, însă cu puţină ambiţie şi voinţă vei scăpa de ea.

Pepenele, secretul unui abdomen frumos

Vedeta principală a sezonului, plin de savoare, aromă şi un parfum inconfundabil, destul de saţios şi un ajutor de nepreţuit în zilele caniculare. Cam aşa ar putea fi descris pepenele. Însă beneficiile acestui fruct nu se opresc aici, acesta te poate ajuta să scapi de inestetica grăsime abdominală şi asta mai ales datorită unui studiu realizat în anul 2009 de către Journal Of Nutrition care a dezvălui faptul că printre beneficiile sale se regăseşte şi arginina, un aminoacid care ajuta vizibil la reducerea depozitelor de grăsime şi la dezvoltarea masei musculare.

Aşa că nu mai aştepta, cumpără un pepene verde şi prepară-ţi acasă nişte cocktail-uri delicioase şi sanatoase pe bază de pepene.

Sucul cu pepene verde, ghimbir şi lemongrass

Este cunoscut faptul că pepenele are o aromă specială şi un gust răcoritor mai ales dacă l-ai ţinut în frigider în prealabil. Ghimbir aduce un plus de savoare pepenelui transformând acest cocktail într-un adevărat prieten al siluetei tale.

Tot ce trebuie să faci este să tai cubuleţe 2 kilograme de pepene verde şi să îl pui în blender. Adaugă 2 linguri de zeamă de lămâie, 2 linguri de lemongrass ras, o linguriţă de ghimbir ras, o mână de cuburi de gheaţă şi un vârf de cuţit de sare grunjoasă. Amestecă până obţii o pastă şi dă-l apoi la frigider pentru 20 de minute.

Poţi să îl consumi pe parcursul întregii zile alături de cei dragi.

Combinaţia de pepene verde cu apă de cocos

Două alimente pline de substanţe nutritive. Taie cubuleţe 250 de grame de pepene verde , toarnă peste el zeama de la 3 lămâi, 1 linguriţă de ghimbir ras, 2 pahare de apă de cocos, 2 pahare de susc de penene verde, câteva frunze de mentă şi o mână de cuburi de gheaţă.

Amestecă-le bine până obţii un amestec omogen, menta o poţi folosi atât la prepararea sucului sau doar pentru decor în funcţie de gusturile tale. Pune cocktailul la frigider şi consumă-l pe tot parcursul zilei.

Află ce măşti faciale poţi face cu pepenele roşu AICI

Cocktail de pepene verde cu ananas

Aceste două fructe sunt recunoscute pentru faptul că sunt aromate, hrănitoare şi te ajută să combaţi problemele digestive cât şi cele referitoare la surplusul de kilograme.

Pentru acest cocktail este suficient să amesteci 500 de ml de suc proaspăt de ananas făcut în casă cu 800 de ml de suc de pepene verde, 2 linguri de suc de lămâie, o mână de cuburi de gheaţă şi un vârf de cuţit de sare.

Mixează bine aceste ingrediente la blender până obţii un amestec omogen, apoi lasă-l la frigider cel puţin 15 minute după care îl poţi servi în pahare înalte cu cuburi de gheaţă şi câteva frunze verzi de mentă pentru decor.

Combate cu succes căldura chiar la tine acasă, bucură-te de un moment de răsfăţ şi de o modalitate simplă de a avea grijă de silueta ta.