Soluţii pentru remodelarea taliei

1 2 jpg jpeg

Stresul, agitatia zilnică îţi pot lua din timpul dedicat cumpărăturilor pentru a prepara mâncare sănătoasă la tine acasă. Alimentaţia neechilibrată, lipsa activităţii fizice şi a odihnei îşi pot pune amprenta atât asupra fizicului tău cât şi a stării de sănătate.

Iată câteva trucuri pentru a scăpa de ţesutul adipos mai ales din jurul taliei:

Micul dejun bogat în magneziu

Lipsa acestui mineral din alimentaţie este adesea asociat cu creşterea surplusului de kilograme, tocmai de aceea este indicat ca să îţi începi ziua cu alimete bogate în magneziu care au rolul de a reduce inflamaţiile prezente în corpul tău dar şi numărul bacteriilor stomacale.

Poţi să alegi un smoothie cu seminţe de chia, in, dovleac la care să adaugi lapte de soia şi o banană. O altă combinaţie perfectă pentru micul dejun este compusă din linte, spanac şi ovăz.

Uită de produsele de patiserie

Utilă, caldă şi plăcută la gusr dar nesănătoasă pentru organismul tău. Cam aşa am putea descrie produsele de patiserie dacă le mănânci dimineaţa pe stomacul gol.

Carbohidraţii oferiţi în felul acesta sunt responsabili de balonările şi gazele de după. Poţi opta pentru a consuma hrişcă, mei, orez brun sau negru sau o budincă de chia.

Important este să te asiguri că ai o digestie bună, care va favoriza astfel arderea grăsimilor deja existente în corpul tău.

Consumă ghimbir

Cel mai cunoscut remediu pentru o digestie corectă, care te scapă de senzaţia de balonare, intensifică arderile şi îţi oferă posibilitatea să îl combini în multe moduri astfel încât să îl transformi într-o rutină zilnică.

Poţi să îl adaugi în smoothi-uri, în salate sau să îl razi şi să îl pui în apa care o bei. Nu uita nici de ceaiul de ghimbir la care se poate adăuga o linguriţă de miere naturală doar după ce s-a răcit.

Grăsimile bune, la gustări

Corpul are nevoie de vitamine dar şi de grăsimi bune pentru a scăpa de senzaţia de foame, a arde mai multe calorii şi pentru a te remodela.

Astfel că dacă între mese simţi nevoia să ronţăi ceva alege un avocado, seminţe de dovleac, o bucată de somon sau migdale.

Activitatea cardio este vitală

Pe lângă mâncare corpul are nevoie de mişcare. Chiar dacă nu te duci la sală, alege să mergi pe jos măcar 20 de minute, urcă scările în defavoarea liftului, dansează sau plimbă-te cu bicicleta.

Este important să profiţi de fiecare zi cu vreme frumoasă pentru a face un pic de mişcare, pe lângă activitatea cardiacă care se va îmbunătăţi, creierul se va oxigena mai bine şi astfel te vei putea concentra mai bine asupra activităţilor tale.