Slăbeşte sănătos, fără efort!

1 2 jpg jpeg

Farfurii cu bucăţi mici de alimente Prin tăierea produselor alimentare în bucăţi mici, farfuria ta va părea mai plină, iar în felul acesta îţi vei păcăli creierul. De îndată ce ochiul va vedea că există mâncare suficientă, va transmite creierului acest lucru şi te va limita să mănânci prea mult. Conform cercetărilor, oamenii care îşi organizează mesele din bucăţi mici de produse, mănâncă cu 25% mai puţin. Cereale la micul dejun Începe-ţi dimineaţa cu o porţie de fulgi de ovăz, fulgi de orez sau hrişcă, deoarece aceste alimente dau senzaţia de saţietate şi menţin în limite normale nivelul de zahăr din sânge. Pentru un gust mai plăcut, poţi adăuga fructe proaspete sau uscate. Supe şi ciorbe calde O farfurie de supă sau ciorbă consumată la prânz sau la cină va reduce cantitatea de calorii în ziua respectivă. Mănâncă supa sau ciorba încet, cu înghiţituri mici pentru a conferi creierului senzaţia de saţietate. Vei vedea că la următoarea masă vei mânca mai puţin.

Micile gustări dintre mese îţi vor permite să mănânci mai puţină mâncare, astfel că vei servi prânzul sau cina în catităţi mult mai mici. Delectează-te în fiecare zi cu câteva nuci sau fructe proaspete pentru un plus de sănătate.

Află mai multe trucuri pe clickpentrufemei.ro