Slăbeşte rapid cu ajutorul hipnozei

1 2 png png

"Oamenii încearcă tot felul de diete şi terapii pentru a obţine forma şi greutatea dorită, însă acestea - de cele mai multe ori, nu dau rezultat. Iar atunci când o fac (rar), este pe termen scurt", afirmă Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză (contact@eugencpopa.ro).

Dieta este o forţare exterioară asupra unei dorinţe interioare

Chiar mai mult decât atât, efectul de revenire după o dietă este de 120% în şase luni. "Asta înseamnă că dacă ţin o dietă acum şi slăbesc 5 kg, în 6 luni pun înapoi 6 kg şi nu 5.

Motivul este unul foarte simplu: nimănui (şi cu atât mai puţin corpului nostru) nu îi place să i se impună ceva din exterior! Dieta este o forţare exterioară asupra unei dorinţe interioare", explică hipnoterapeutul Eugen Popa.

Transformarea vine de la interior la exterior

Specialistul spune că adevărata transformare vine de la interior la exterior. "Pentru a obţine şi a menţine forma şi greutatea dorită, trebuie să lucrăm dinăuntru către afară şi nu invers. Să lucrăm la crezuri şi valori mai degrabă decât la alimentaţie. Hipnoza face exact asta! Te ajută să intri în contact cu aspectele interioare ale fiinţei tale şi să modifici şi să schimbi acolo tendinţele şi poftele pe care le ai astfel încât acestea să nu se mai manifeste sau chiar să le eradichezi complet. Hipnoza este simplă, rapidă, eficientă şi poate fi practicată de oricine vrea să slăbească sau să se dezvolte personal", adaugă Eugen Popa.

2 png png

Scapi într-un timp scurt de kilogramele nedorite

Cu ajutorul acestei terapii se poate scăpa rapid de kilogramele nedorite. "Cât de repede slăbeşti dacă nu mai mănânci prostii? Repede, nu? Dar trebuie să ajungi să poţi să spui nu cu uşurinţă anumitor alimente. Aici te ajută hipnoza. Te foloseşti de ea pentru a controla apetitul şi poftele şi prin urmare ce şi cât mănânci, dar şi să prinzi încredere în tine şi să reuşeşti să duci la capăt ceea ce ţi-ai propus", conchide hipnoterapeutul.