Slăbeşte inteligent cu dieta de 3 zile!

1 2 jpg jpeg

Dacă vrei să slabeşti câteva kilograme fără să-ţi pui în pericol sănătatea, poţi încerca dieta pe bază de lichide, care nu ţine mai mult de trei zile. Iată în ce constă meniul de dietă:

La micul dejun poţi consuma două ouă ochiuri sau făcute omletă, roşii la grătar sau ciuperci, 50 gr ovăz înmuiat în apă cu câteva felii de fructe alături şi 125 gr iaurt degresat cu câteva caise uscate.

1 2 jpg jpeg

Pentru masa de prânz optează pentru o salată de legume, cât de mare, şi 100 gr ton sau somon ori creveţi. De asemenea, mai poţi mânca 200 gr cartofi copţi cu 2 linguri sos salsa şi salată de legume, oricât de multă, şi 50 gr pateu cu conţinut scăzut de grăsimi şi 3-4 biscuiţi crackers.

Cina constă în 100 gr de somon la grătar cu legume la discreţie, 50 gr de paste cu 200 gr sos de roşii, ciuperci, ceapă şi ardei. În plus, mai poţi mânca 100 gr pui cu legume la grătar.

Mai poţi citi şi:

- Slăbeşte rapid cu kangoo jumps

- Slăbeşte cu dieta bogată în calciu

- 7 mituri false despre dietă

Regula de bază a curei

Acum că aţi aflat care este meniul de dietă, trebuie să ştiţi şi ce aveţi de făcut pentru a slăbi. Înlocuiţi una dintre mesele de mai sus, sau două, în funcţie de cât vă doriţi să slăbiţi, cu una sau două dintre variantele meniului de lichide de mai jos.

1 sfeclă roşie, 2 tije de ţelină, 2 mere verzi şi un castravete. Toate acestea se pun în storcător, din care rezultă un suc plin de vitamine şi fără calorii.

1 2 jpg jpeg

Puneţi o jumătate de ceapă tocată, 2 cartofi tocaţi, 600 ml supă de pui, 2 legături de nasturel şi fierbeţi până se înmoaie cartofii. Apoi pasaţi totul în blender.

4 pumni de fructe boabe (struguri sau afine), 1 banană, 125 gr iaurt degresat, 2-3 cuburi de gheaţă, puţin lapte, dacă se doreşte. Toate aceste ingrediente se pun în blender şi se amestecă bine.

„Pe lângă efectul de pierdere a kilogramelor nedorite, această dietă este şi una foarte eficientă în detoxifierea organismului. Nu este o dietă în care trebuie să consumaţi doar lichide! Principiul pe care merge această dietă este acela de a insera în locul uneia sau a două dintre mesele normale, după cazul fiecăruia, mese compuse din lichide: sucuri, smoothie-uri, supe“, explică Iulia Preda (

.

2 jpg jpeg