Slăbeşte cu suc de lămâie, portocale şi grepfrut

2 jpg jpeg

Însă, includerea în dieta a sucurilor de lămâie, portocale şi grepfrut te va ajuta să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Iată cum poţi încorpora aceste fructe în dietă, pentru a slăbi în mod eficient.

Portocale pe stomacul gol

Mănâncă o portocală dimineaţa, după ce te-ai trezit. Portocalele sunt bogate în fibre şi vitamina C, care ajută organismul să ardă mai repede calorii prin intensificarea procesului de ardere a grăsimilor. De asemenea, consumul de portocale îţi va da senzaţia de saţietate şi astfel nu vei mai simţi nevoia de a mânca mult la masa de dimineaţă.

Bea suc de lămâie pe parcursul zilei

Taie în două o felie galbenă şi una verde, după care stoarce-le într-un recipient umplut pe jumătate cu apă, din care bea câte puţin pe parcursul zilei. Deseori, atunci când ţi se face foame, este posibil ca organismul tău să fie deshidratat, motiv pentru care este indicat să bei puţin suc de lămâie în combinaţie cu apă. Această băutură este eficientă şi în detoxifierea organismului, un prim pas în procesul de slăbire.

Sucul de grepfrut reduce nivelul de insulină

Bea un pahar cu suc de grepfrut după-amiază pentru a-ţi potoli nevoia de a lua o gustare. Sucul de grepfrut ajută organismul să reducă nivelul de insulină, ceea ce previne creşterea în greutate. De asemenea, poţi adăuga în suc fibre sub formă de praf, pentru a fi sigur că nu vei simţi nevoia de a consuma alimente bogate în calorii.

De asemenea, poţi adăuga câteva de felii de portocale şi grepfrut şi în salate. În caul în care nu eşti obişnuit cu un consum mare de fructe, introdu-le treptat în alimentaţia ta. Permite-i organismului să se acomodeze noilor schimbări, altfel există riscul de a întâmpina câteva probleme digestive.