Slăbeşte cu peşte şi legume !

A venit vara şi vă doriţi, peste noapte, o siluetă perfectă? Nu uitaţi că, înainte de toate, organismul trebuie să fie sănătos. Specialiştii site-ului ediets.com ne propun dieta cu peşte şi legume.
Dieta cu legume şi peşte poate dura maximum două săptămâni, timp în care de la masa principală nu va lipsi carnea albă.
În primele trei zile consumaţi multe legume precum morcovi, broccoli, telină, roşii, gulii, varză, ardei, ceapă, fasole verde si uscată, usturoi, verdeaţă, hrean, dar şi cereale. Legumele se mănâncă sub formă de salate, fără condimente şi cu ulei de măsline.
Consumaţi legumele crude, dimineaţa şi seara. La masa de prânz, preparaţi-le sub formă de supe sau mâncare de legume.
A patra zi apare în dietă şi peştele. Acesta se consumă la masa de prânz, fie fiert, fie la grătar, cu garnitură de legume sau salate.
În zilele următoare, masa de prânz va conţine peşte preparat la cuptor sau pe grătar.
Nu se prăjeşte nici un aliment. Atât peştele, cât şi legumele trebuie fierte sau gătite pe grătar.
Seara se mănâncă doar salate de legume, la care puteţi adăuga suc de lămâie şi ulei de măsline.
Beţi multe lichide. Cele mai indicate sunt apa plată, ceaiurile sau sucurile de legume, îndulcite după gust cu miere.