Slăbeşte cu oţet de mere

1 2 jpg jpeg

Sângele trebuie să circule prin artere, vene şi prin vasele capilare. Pentru aceasta, sângele trebuie să nu conţină prea multe proteine care să-l îngroaşe. Oţetul de mere intensifică metabolismul şi ajută organismul să ardă mai multe calorii. Acidul acetic pe care îl conţine poate ajuta la eliberarea fierului, care este util pentru oxigenarea sângelui.

Oţetul de mere îmbunătăţeşte digestia şi reduce timpul în care grăsimile rămân în tractul intestinal. Cu cât acestea trec mai repede prin tractul digestiv, cu atât organismul va absorbi mai puţin şi veţi slăbi mai uşor.

Potasiul pe care îl conţine oţetul de mere ajută la echilibrarea sodiului din dietă şi reduce cantitatea de fluide reţinută în organism. Potasiul are şi proprietăţi antiseptice şi ajută la eliminarea grăsimilor.

Sodiul, care este o cauză majoră a retenţiei de lichide, ajunge în organism prin alimentele procesate industrial. Echilibrarea cantităţilor de sodiu reduce retenţia de apă şi are ca rezultat scăderea în greutate.

Folosiţi oţetul de mere în cantităţi mici, pentru proprietăţile sale diuretice. Acidul malic din mere intensifică arderile din organism. Acizii din oţetul de mere interacţionează pozitiv cu mineralele şi cu elementele alcaline din organism şi susţin procesul de curăţare şi de înnoire a celulelor.