Slăbeşte cu noua dietă cu supe

1 2 jpg jpeg

Actriţele Jennifer Aniston şi Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Gary Barlow sunt adepţii unui nou regim de slăbit şi menţinere în formă, bazat pe supe, metodă ideală de includere a tuturor nutrienţilor necesari în meniu sub o formă uşor de urmat, potrivit femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Prânzul, înlocuit cu o supă

Secretul acestei diete este să înlocuieşti una dintre mesele principale ale zilei, de preferinţă prânzul sau cina, cu un bol de supă. În rest este recomandat să consumi alimente cu un conţinut scăzut de calorii şi să eviţi produsele bogate în carbohidraţi şi zaharuri.

În plus, supele sunt bogate în substanţe nutritive, hidratând în acelaşi timp organismul. Conţin multe fibre, de ajutor în stimularea digestiei şi în asigurarea unei senzaţii de saţietate de lungă durată.

Din acest punct de vedere, supele semipreparate ar trebui evitate, pentru că au un conţinut mare de conservanţi şi de foarte multe ori sunt încălzite la temperaturi mari, care distrug mare parte a nutrienţilor.

Supe recomandate în dietă O supă ideală pentru a urma acest regim este cea de spanac, căci are un aport redus de calorii, dar mare de nutrienţi, precum zincul, fierul, dar şi vitaminele B şi A. Spanacul are, de asemenea, proprietăţi de accelerare a metabolismului.

100 de grame de frunze de spanac au doar 26 de calorii, aşadar planta poate fi alimentul secret în lupta cu kilogramele în plus. Mai mult, complexul de vitamine B din conţinutul ei ajută la topirea depozitele adipoase. La fel de bună este supa de varză, cea de roşii, dar şide pui.

Supe de evitat

Nu toate supele sunt bune de consumat în dietă. Astfel, dacă te hotărăşti să urmezi regimul, renunţă la cele de cartofi. De asemenea, nu adăuga niciodată smântână în bolul cu supă, căci este bogată în calorii şi îngraşă.