Slăbeşte cu dieta SIGURĂ a celor 4 fructe

2 jpg jpeg

Dieta celor 4 fructe trebuie ţinută 8 săptămâni, timp în care vei putea să slăbeşti până la 14 kilograme.

Iată ce presupune acest regim de slăbire:

Sucuri pline de vitamine, la micul dejun

La micul dejun trebuie să bei un suc făcut dintr-o jumătate de lămâie şi un grepfrut. Le pui în storcătorul de fructe, iar zeama obţinută se pune într-un pahar. Se mai adaugă 100 de ml de apă. Poţi să mănânci brânză tăiată cubuleţe, alături de un măr şi un ou fiert.

Fructe pentru prima gustare

La prima gustare a zilei, mănâncă jumătate de gutuie, 2 felii de lămâie şi 4 felii de grepfrut.

Ce să alegi pentru prânz

Pentru masa principală a zilei, alege peşte făcut la grătar peste care storci lămâie. Mai poţi opta pentru pui cu măr la cuptor ori piept de curcan cu gutuie preparată la aburi. Cel mai bine este să alternezi: mănânci în fiecare zi un prânz diferit şi când epuizezi cele trei variante o iei de la capăt. Dacă îţi mai este foame, mănâncă o porţie de supă de varză. După ce ai luat prânzul, bea şi un pahar de apă cu lămâie.

Mere şi gutui la cuptor, la a doua gustare

La cea de-a doua gustare, poţi mânca un măr copt, o gutuie coaptă (neîndulcite), un iaurt ori o salată de fructe (preparată dintr-un măr, un sfert de gutuie, un sfert de lămâie şi jumătate de grepfrut). De asemenea, este bine să alternezi.

Salatele, ideale la cină

Pentru cină, poţi alege o salată cu ton peste care pui multă zeamă de lămâie. Mai poţi mânca salată de pui cu mere. O altă variantă este salata de legume cu brânză. Rade puţină gutuie şi stropeşte cu zeamă de lămâie.

Succes!