Slăbeşte cu dieta de opt ore

1 2 jpg jpeg

Potrivit autorlilor programului de slăbit, David Zinczenko si Peter Moore, cu acest regim poţi să slăbeşti opt kilograme în 14 zile şi 16 kilograme în şase săptămâni.

Dacă alegi să te apuci de această dietă, este ideal să iei mesele zilnice în intervalul orar 9:00-17:00, 10:00-18:00 sau 11:00-19:00. Este nevoie ca restul orelor să fie rezervate digestiei, iar organismul să aibă timp să ardă grăsimile, dar şi să elimine toxinele.

Micul dejun este foarte important

Ţinând cont de faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zile, pentru că îţi dă energie pentru întreaga zi, trebuie să mănânci alimente cu un conţinut ridicat de proteine. Poţi mânca omletă cu bacon, de exemplu. De asemenea, poţi bea o cană cu cafea.

Ce alimente poţi consuma

Acest regim este unul permisiv în ceea ce priveşte alimentele, căci poţi mânca aproape orice, dar cu măsură şi în intrevalul orar specificat. În această dietă este permis şi un pahar cu vin.

La gustări poţi să mănânci câteva migdale, dar şi alte fructe, precum merele, perele sau bananele. La masa de prânz poţi opta pentru o salată cu piept de pui la grătar, în timp ce la cină poţi alege o porţie de peşte cu legume.

Ce trebuie să mai faci

În cele 16 ore când nu trebuie să mănânci, este esenţial să te hidratezi. Aşadar, nu uita de regula preţioasă a celor doi litri de apă pe zi. De asemenea, trebuie să faci mişcare, ia noaptea să dormi suficient, adică opt ore. Pe parcursul regimului este bines ă eviţi băuturile carbogazoase şi alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr.