Slăbeşte cu ajutorul supei reci de pepene galben

1 2 jpg jpeg

Vrei să scapi de câteva kilograme şi îţi place gustul penelelui galben? Atunci ai soluţia ideală de a slăbi mâncând sănătos exact ceea ce îţi place.

Având un conţinut ridicat de apă, pepenele galben te va ajuta să elimini retenţia de apă, toxinele şi să reducă inflamaţiile din corpul tău.

Deşi există mai multe sortimente de pepene galben, alege-l pe cel preferat şi prepară o delicioasă supă rece, hrănitare, saţioasă şi revitalizantă.

Supa de pepene cu mentă

Menta este ingredientul care se va ocupa de digestia ta în cazul acestei reţete, ameliorând totodată tensiunea musculară.

Pune o cană de pepene galben în blender, o cană de lapte de ovăz, 1 vârf de cuţit de piper alb, 3-4 linguriţe de morcov ras şi frunze de mentă proaspătă.

Mixează bine ingredientele şi apoi las-o la frigider să se răcească.

Poţi să o serveşti decorată cu frunze de mentă întregi dacă nu le-ai pus în compoziţie sau să presari puţin ghimbir ras.

O reţetă extrem de simplă de făcut, săţioasă şi gustoasă. Chiar dacă nu te afli în căutarea unei diete de slăbit, încearcă această supă şi lasă-te cucerit de beneficiile sale.

Află mai multe despre beneficiile consumului de pepene galben AICI

Supa de pepene cu castravete

Aceasta este varianta forte prin care poţi să îţi detoxifici organismul, mai ales dacă alegi să o consumi dimineaţa la micul dejun, dacă în schimb ai avut parte de o cină copioasă, supa rece de pepene galben şi castravete este cel mai bun remediu pentru a scăpa de senzaţia de plin sau de balonare.

Ai nevoie de 1 cană de pepene galben, o cană de castravete fără coajă, o jumătate de cană de apă, o lingură de oţet de mere şi un vârf de piper alb. La fel ca la reţeta de mai sus pune toate ingredientele într-un belnder şi mixează-le până obţii un amestec omogen. Dacă ţi se pare prea gros poţi să mai adaugi apă.

Lasă apoi supa la frigder să se răcească şi serveşte-o cu frunze de mentă tocate.

Răcoreşte-ti corpul. Ce poate fi mai plăcut de atât!

Poţi să optezi şi pentru varianta de supă rece făcută din pepene galben cu banană şi lămâie. Poţi să faci diverse combinaţii în funcţie de gustul şi efectul pe care vrei să îl obţii.

Ceea ce este cert este faptul că îţi vei surpinde plăcut invitaţii şi pe cei dragi. Şi vei avea suficient timp apoi la dispoziţie să te aranjezi sau să te relaxezi.