Slăbeşte cu ajutorul morcovilor mov!

1 2 jpg jpeg

Motive să mănânci morcovi violet

Acest soi de morcovi îmbunătăţeşte sănătatea inimii şi ajută la scăderea nivelului de colesterol rău cunoscut şi sub denumirea de LDL. Este benefic şi persoanelor care au diabet, deoarece conţine antioxidanţi care reglează nivelul glicemiei.

Mai mult de atât, morcovii violet sunt consideraţi anticancerigeni, protejează vasele de sânge şi neutralizează enzimele care distrug atât colagenul, cât şi ţesuturile conjuctive.

Află cum poţi slăbi cu ajutorul vinetelor AICI

Sunt de ajutor în lupta cu kilogramele

Săraci în calorii, îi poţi consuma atât în stare crudă cât şi pregătiţi la aburi, îţi oferă senzaţie de saţietate şi sunt bogaţi în fibre.

Datorită conţinutului bogat de fibre, facilitează digestia şi ajută la o mai bună absorţie a nutrimenţilor.

Ameliorează aspectul varicelor

Antocianii conţinuţi de morcovii violet au rol antiinflamator care îmbunătăţesc circulaţia sangvină. Au şi anumite proteine care protejează, refac pereţii vaselor de sânge şi, chiar dacă nu vindecă definitiv problema varicelor, ajută vizibil la ameliorarea lor.

2 jpg jpeg

Previn apariţia cancerului de colon

La fel ca afinele sau strugurii închişi la culoare, antioxidanţii pe care îi au aceşti morcovi ajută la prevenirea răspândirii celulelor canceroase în organism.

Află care este dieta care scade riscul de apariţie a cancerului de colon AICI

Dieta mov sau dieta antiîmbătrânire

Cântăreaţa Mariah Carey a recunoscut faptul că, după sarcină, a apelat la un nutriţionist care i-a recomandat dieta mov. Regimul conţinea şi morcovi mov.

Această dietă presupune să consumi doar alimente de culoare mov care conferă antioxidanţi, de aici obţinându-se şi efectul antiîmbătrânire.

Timp de 3 săptămâni de dietă, vedeta a consumat doar morcovi mov, afine, cartof mov, vinete, struguri, coacăze, varză mov, prune şi a avut un program de exerciţii destul de riguros.