Slăbeşte cu aceste infuzii reci!

1 2 jpg jpeg

Prin accelerarea procesului de detoxificare, deci prin eliminarea toxinelor, sunt intensificate şi arderile. Ceaiurile din cozi de cireşe, fructe de cătină, frunze de afine sau de merişor au aceste efecte pe lângă acela de hidratare. Şi ceaiul verde te ajută să slăbeşti. Bea 5-6 căni pe zi. Dacă îl bei rece, te răcoreşte cu adevărat pe timp de caniculă.

Merişor

Infuzia din frunze de merişor elimină surplusul de apă din organism şi îmbunătăţeşte metabolismul, ceea ce duce la o scădere în greutate. Principala substanţă care-l face un bun diuretic este arbutina. Din ele, poţi să prepari şi un decoct, pe care-l poţi bea rece. Ai nevoie de o linguriţă de frunze uscate şi mărunţite la o cană cu apă.

Afine

Ceaiul din frunze de afine stopează procesul prin care corpul, în prezenţa zaharurilor din alimentaţie, creşte producţia de insulină şi le stochează sub formă de grăsimi. Colăceii formaţi în zona taliei vor fi, astfel, mai uşor de eliminat. 2-3 căni de ceai pe zi îţi aduc şi un plus de vitamine şi minerale de care ai nevoie pentru a nu te simţi extenuat în timpul curei de slăbire.

Citeşte şi: Ceaiuri bune pentru ten

Cătină

Dacă te-ai decis să urmezi un regim de slăbit drastic poţi avea un apetit culinar crescut. Ceaiul de cătină reduce pofta de mâncare şi-ţi acoperă necesarul de vitamine (A, E, K) şi minerale (fier, calciu, magneziu). Bea 3-4 căni de ceai din fructe de cătină de-a lungul unei zile, înainte de mesele principale.

Cozi de cireşe

Ppe primul loc printre remediile infecţiilor urinare, cozile de cireşe sunt apreciate şi pentru faptul că accelerează metabolismul, prin urmare şi arderile de grăsimi.

Te-ar mai putea interesa: Aceste ceaiuri nu se beau seara!

Au un conţinut crescut de uleiuri volatile, săruri de potasiu, flavonoide. Pentru a te ajuta în curele de slăbire, bea un litru de ceai de cozi de cireşe zilnic, în loc de apă, timp de o jumătate de lună.