Reguli ca să nu te îngraşi de Paşte

1 2 jpg jpeg

Prepară un meniu simplu Cel mai bine ar fi să faci un preparat din carne, cu o garnitură, o ciorbă şi un desert care să nu aibă o cantitate foarte mare de grăsimi, sare şi zahăr. Evită aperitivele care au nevoie să fie prăjite în ulei.

Mănâncă, în schimb, preparate făcute la grill sau la cuptor. De asemenea, la micul dejun evită să mănânci grăsimi de origine animală, brânzeturi sau carne. Consumă cereale, musli, fulgi de ovăz şi sucuri naturale.

La cină, nu mânca cartofi, orez sau fasole. Optează mai degrabă pentru carne de pui sau peşte, alături de salată proaspătă.

După masa de prânz este bine să aştepţi 2 ore până să mănânci desertul. Dacă totuşi vrei să mănânci ceva, consumă ananas sau kiwi. Acestea conţin enzime care uşurează digestia.

Consumă pâine (din făină integrală) doar la micul dejun. Dacă preparatele pentru Paşte nu conţin grăsimi, atunci nu ai nevoie de pâine. Dacă mănânci carne ar fi bine s-o consumi cu o garnitură de legume sotate sau cu o salată de crudităţi.

Află mai multe trucuri pe clicksanatate.ro