Regimuri-fulger de slăbit

1 2 jpg jpeg

Dieta cardiacilor

Regimul de 3 zile te ajută să slăbeşti rapid. Este un tip de cură care constă în mâncarea unor cantităţi mici, frecvente de ton, ouă, carne slabă, legume, fructe proaspete.

Pentru a da gust mâncărurilor, înlocuieşte sarea cu piper, ierburi aromatice, sos de roşii. De asemenea, renunţă la zahăr, pe cât posibil! Evită sucurile acidulate, energizantele şi bea zilnic 2 litri de lichide!

Pentru că este o dietă hipocalorică, e greu de ţinut mai mult de 3 zile, de aceea e bine să faci o pauză de 5 zile înainte de a relua regimul. După primele 3 zile se poate slăbi până la 5 kilograme, apoi până la 20 pe lună.

Cu dieta de o lună scapi de 7 kilograme

Această dietă de 30 de zile topeşte grăsimea acumulată în zona taliei. La fiecare masă şi gustare, trebuie să ai alimente care conţin acizi graşi monosaturaţi ca avocado, măsline, ulei de măsline, seminţe, nuci care alungă pofta exagerată de mâncare.

În primele 4 zile, alegi alimente care previn balonarea şi luarea în greutate ca peştele, legumele, verdeţurile, fructele, uleiul de măsline, cerealele integrale. Renunţi la sare, cafea, ceai verde şi negru, zahăr, băuturi carbogazoase, carbohidraţi. În următoarele săptămâni până la încheierea lunii de dietă, urmăreşte să ai un aport zilnic de circa 1200 de calorii.

Dieta carbohidraţilor „buni”

Numită şi dieta South Beach, acest tip de regim te ajută să slăbeşti până la 6 kilograme în primele 14 zile, apoi o jumătate de kilogram pe săptămână. Permite consumul de carbohidraţi din categoria celor consideraţi „buni”.

În prima etapă a dietei, elimini sursele alimentare de carbohidraţi „răi”, apoi creşti aportul de carbohidraţi „buni” cu 25%, urmând să ajungi să ai în dieta zilnică aproximativ 30% carbohidraţi „buni”.

Pentru a te menţine în formă, este recomandat să păstrezi acest procentaj pe termen lung. Ţi se permite să ai o varietate de alimente în dietă, fără să te gândeşti la mărimea porţiilor sau la numărul de calorii, pentru că regimul se bazează pe principiul renunţării la alimentele care te îngraşă şi înlocuirea lor cu acelea care conţin grăsimi „bune”, mâncate în cantităţi moderate.