Probleme cu greutatea? Iată 5 remedii

1 2 jpg jpeg

Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne oferă soluţii naturiste împotriva kilogramelor în plus.

-Acupunctură, auriculopunctură, reflexoterapie şi masaj terapeutic şi anticelulitic sunt doar câteva din terapiile care vă pot ajuta să daţi jos surplusul de kilograme, apărut după sărbători.

Iar ca efectul să fie garantat, pe lângă terapii, mişcare şi o dietă echilibrată, consumaţi multe ceaiuri din plante medicinale.

-Decoct de osul-iepurelui. Se prepară un decoct din o lingură de pulbere de rădăcină la 250 ml de apă. Se fierbe 20 de minute, se beau 3 căni pe zi, timp de 30 de zile.

-Ceai de coacăz-negru. Se face o infuzie din două linguriţe de frunze la 200 ml de apă clocotită. Se infuzează 20 de minute, se beau două căni pe zi, atâta timp cât e nevoie.

-Infuzie de păpădie, preparată din două linguriţe de plantă la 200 ml de apă clocotită. Se infuzează 20 de minute, se beau 3 căni pe zi, atâta timp cât e nevoie.

-Amestec de plante, sub formă de infuzie din păpădie, mesteacăn, soc, pătrunjel, muşeţel, în părţi egale. Se prepară o infuzie cu o lingură din amestecul de plante la 250 ml de apă clocotită, se infuzează 15 minute, se beau două căni pe zi, timp de două luni.