Poţi slăbi fără să ţii cură!

1 2 jpg jpeg

Mestecă fără grabă

În acest fel îţi stimulezi digestia şi declanşezi apariţia la timp a senzaţiei de saţietate. Acestea te fac să mănânci atât cât este necesar şi chiar mai puţin decât mâncai când te grăbeai.

Mai multe mese cu peşte

Sunt foarte multe varietăţi de peşte din care ai de ales, deci n-ai cum să te plictiseşti dacă vrei să mănânci peşte mai des. E cea mai bună opţiune când vrei să slăbeşti. O dietă cu mai mult peşte te ajută să slăbeşti cu 20% mai mult decât dacă mănânci carne albă sau roşie. Mai mult, duce la accelerarea metabolismului şi la un aport mai mare de Omega-3, acizi graşi esenţiali care ard mai multe calorii.

Limonadă şi ceai verde în loc de cafea şi energizante

Pe lângă apă sau ceaiuri limonadele sunt excelente pentru o bună hidratare, dar şi pentru a slăbi mai uşor, pentru că deshidratarea poate să afecteze metabolismul. Vitaminele şi antioxidanţii pe care-i procuri dintr-un pahar de limonadă sunt de ajutor în eliminarea toxinelor.

Înainte de a face sport, obişnuieşte-te să bei o ceaşcă de ceai verde. Îi aduce un plus de antioxidanţi, pentru a arde mai repede grăsimile şi mai multă energie datorită teinei, care acţionează precum cafeina.

Redu porţiile

Dacă te-ai obişnuit să mănânci tot din farfurie, pune mai puţin la o masă şi fă-ţi un obicei de a mânca mai des. E mai sănătos să ai porţii mici şi să nu te ridici de la masă cu senzaţia de preaplin.

Extrasfat

Notează tot ce mănânci şi ce bei în fiecare zi! În acest fel îţi controlezi mai bine dieta şi să-ţi ajustezi programul de masă.