Pierde kilograme cu ajutorul caloriilor negative

1 2 jpg jpeg

Astfel, consumarea alimentelor cu calorii negative supune organismul unui efort suplimentar şi unui consum energetic crescut în procesul de descompunere şi digerare, ceea ce înseamnă că numărul caloriilor consumate de organism este mai mare decât numărul celor asimilate.

De exemplu, apa este unul dintre alimentele care nu conţine calorii. Totuşi, pentru a fi digerată, organismul consumă energie, deci calorii. Totodată, trebuie ţinut cont de faptul că această dietă trebuie însoţită de exerciţii fizice pentru a pierde în greutate, căci corpul nostru depinde de energie pentru a se menţine activ.

Detoxifierea pe bază de alimente cu calorii negative

Una dintre cele mai sănătoase modalităţi de a profita de proprietăţile acestor alimente este un regim de detoxifiere de maximum 2-3 zile, pe care să-l ţineţi ori de câte ori simţiţi că este necesar.

Iată care sunt alimentele recomandate:

Legume: sparanghel, fasole verde, varză, varză de Bruxelles, morcovi, conopidă, ţelină, ridichi, ţelină, castraveţi, varză chinezească, praz, salată verde, spanac şi roşii.

Fructe: mere, mure, zemură, afine, grepfrut, lămâie şi lime.

Mirodenii şi plante aromatice: scorţişoară, cuişoare, piper, coriandru, seminţe de in, usturoi, ghimbir, ceapă şi pătrunjel.

Beneficiile alimentelor cu calorii negative:

- Stimulează metabolismul;

- Controlează nivelul zahărului din sânge; - Cresc energia şi vitalitatea corpului; - Ajută digestia şi curăţă colonul; - Curăţă ficatul; - Combat retenţia de apă şi reduc inflamaţiile; - Reduc nivelul colesterolului din sânge; - Părul, pielea şi unghiile vor fi mai sănătoase; - Îmbunătăţesc concentrarea; - Previn şi reduc stresul, anxietatea şi depresia.

Totuşi, este recomandat să nu ţineţi această dietă mai mult de trei zile, întrucât un regim bazat doar pe fructe şi vegetale nu este benefic pentru organism, care nu beneficiază de suficiente proteine sau grăsimi esenţiale. După cele trei zile, este de preferat să continuaţi cu o alimentaţie echilibrată şi variată.