Orezul îţi detoxifică plămânii după renunţarea la fumat

1 2 jpg jpeg

Ce ingrediente sunt necesare

Iată ce ingrediente sunt necesare la prepararea acestei băuturi miraculoase care te va ajuta să îţi menţii sănătoşi plămânii:

- 300 g ovăz decorticat, - 400 g zahăr, - 400 ml apă.

Aceste cantităţi vor fi suficiente pentru un tratament de 7 zile, însă va trebui să-l mai prepari încă de patru ori.

Cum se prepară

Orezul se pune într-o oală, împreună cu zahărul. Peste aceste ingrediente se toarnă apă la temperatura camerei. Se pune acest mix pe foc. Se lasă la fiert timp de 10 minute. Apoi, se lasă aşa timp de 12 ore. După această perioadă, se strecoară, iar zeama astfel obţinută se pune într-o sticlă (sticlă de sticlă, nu din plastic). Şi se dă la rece, la frigider.

Cât se bea şi cât timp trebuie urmat acest tratament

Această băutură care le face foarte bine plămânilor se consumă timp de cinci săptămâni. Se bea dimineaţa, pe stomacul gol, 30 de ml din acest preparat miraculos. După această perioadă, trebuie să întrerupi tratamentul măcar pentru două săptămâni. Apoi poţi să reiei cura când consideri că mai este necesar.

Sfaturi utile

Cel mai bine este să-l faci duminica, pentru a-l avea întreaga săptămână, astfel maximizezi şansele să-l urmezi cu stricteţe. Este recomandat să nu renunţi la tratament nicio zi, altfel rezultatele nu vor mai fi atât de satisfăcătoare. De aceea, cel mai bine ar fi să foloseşti o alarmă care să-ţi aducă aminte că trebuie să-l iei.