Lămâia verde te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Datorită conţinutului bogat în acid citric, în vitamine şi minerale, lămâia verde îmbunătăţeşte digestia, elimină toxinele, fortifică organismul, previne acumularea kilogramelor cauzate de un metabolism defectuos, întăreşte oasele, acţionând astfel nu doar în tratarea, ci şi în prevenirea anumitor boli.

Reglează asimilarea substanţelor nutritive

Consumul de lămâie verde este indicat persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus, întrucât are un rol important în reglarea asimilării substanţelor nutritive, favorizând atât digestia, cât şi metabolismul hepatic.

Tratează constipaţia

De asemenea, lămâia verde tratează constipaţia, o afecţiune care se întâlneşte cu precădere în cazul persoanelor care au un metabolism leneş şi se confruntă cu surplusul de kilograme.

Scade nivelul colesterolului

Nu în ultimul rând, lămâia verde reglează nivelul colesterolului în sânge şi îmbunătăţeşte calitatea vederii şi tonusul general.

Pentru efecte vizibile, se recomandă consumul de lămâie verde în combinaţie cu ananas, aloe vera şi portocale, întrucât ultimele 3 ingrediente sporesc eficacitatea lămâii verzi, contribuind astfel la accelerarea digestiei şi la eliminarea apei şi toxinelor din organism.

În cazul în care ai probleme digestive, precum gastrită sau ulcer, consumul de lămâi verzi nu este indicat în cantităţi mari, din cauza faptului că excesul de aciditate afectază mucoasa stomacului. Aşadar, înainte de a începe o cură cu lămâi verzi este indicat să se consulte un medic de specialitate.