Întăreşte-ţi organismul cu sucuri verzi

1 2 jpg jpeg

1. Sucul de grâu verde curăţă sângele şi previne anemia, scade tensiunea arterială, curăţă ficatul, împiedică dezvoltarea tumorilor, ajutând la eliminarea toxinelor din corp, tratează problemele de la nivelul pielii şi al scalpului şi creşte fertilitatea. Sucul se prepară din două mâini de plantă pe care le pui în storcător ca să obţii 50 ml suc pe care îl bei imediat, urmat de un pahar cu apă.

2. Smoothie verde cu mango. Ai nevoie de o mână de frunze de spanac, o banană, un mango şi apă (în funcţie de consistenţa dorită). Se pun toate ingredientele în blender, începând cu fructele şi se mixează.

3. Suc detoxifiant. Pregăteşte 6 morcovi, o ţelină, un avocado copt, un măr, suc de lămâie, 8 frunze de busuioc. Morcovii, mărul şi ţelina se trec prin storcător, după care se amestecă în blender sucul obţinut cu restul ingredientelor.

4. Suc verde cu spanac şi măr. Amestecă în blender o mână de frunze de spanac, o banană, un măr, apă şi zeamă de lămâie.

5. Suc verde cu salată şi pătrunjel. Amestecă într-un blender o mână de salată verde cu pătrunjel, un măr, o banană, apă şi zeamă de lămâie.