Încearcă dieta cu scorţişoară şi miere. Vei slăbi 12 kg în 30 de zile

1 2 jpg jpeg

Vestea bună este că, dacă o să fie pe placul tău, această dietă o poţi urma atâta timp cât îţi doreşti. Nu îţi pune sănătatea în pericol. Iată despre ce este vorba: În acest regim de slăbire ai nevoie de apă şi evident miere şi scorţişoară. Nu este deloc complicat ceea ce trebuie să faci ca să ajungi la rezultatele promise. Ce trebuie să faci În primul rând, trebuie să combini o linguriţă de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră. Apoi, fierbe 250 de ml de apă. După ce aceasta a dat în fiert, împarte lichidul obţinut în două porţii. Pune-l la răcit. În cele din urmă, adaugă amestecul. Când se consumă amestecul Consumă prima porţie imediat ce te-ai trezit, ideal ar fi ca acest lucru să se întâmple cu 30-45 de minute înainte de micul-dejun. A doua porţie trebuie consumată seara. Cu o oră înainte de somn. Aşa cum am mai spus, aceast regim de slăbire poate fi ţinut până când ajungi să ai numărul de kilograme la care ai tot visat. Trebuie să mai ştiţi că începutul acestui regim este puţin mai greu, primele rezultate le vei vedea abia după o săptămână de când vei începe dieta şi, atunci, vei avea cu două kilograme în minus. Însă, pe termen lung vei avea parte de rezultate mult mai spectaculoase. Ce să nu mănânci în această dietă Nu mânca în timpul acestei diete făinoase, prăjeli, dulciuri, mezeluri şi nu bea sucuri carbogazoase. Sunt indicate fructele, legumele, carnea de curcan, peştele. T

Toate acestea trebuie să fie crude (atunci când acest lucru este posibil poate. De exemplu fructele şi legumele se pot consuma aşa) preparate la cuptor, pe grătar sau fierte.

De asemenea, şi mişcarea este indicată. Măcar de 3 ori pe săptămână. Nu numai că procesul de slăbire va fi mai rapid, dar –astfel, îţi vei păstra sănătatea.