Gustări sănătoase ideale în dietă

2 jpg jpeg

Gustări sănătoase ideale în dietă cu varză

Fie că eşti la muncă sau acasă consumă varză pe post de gustări sănătoase. Pentru a alunga senzaţia de foame, fierbe o varză mică şi condimenteaz-o cu sare şi pier. Biscuiţi cu ovăz Pe post de gustare poţi să mănânci şi biscuiţi cu ovăz. Fulgii de ovăz au puţine calorii şi poţi să-i consumi atunci când ai un nivel scăzut de energie sau în timp ce bei un ceai. Nu mânca mai mult de trei biscuiţi pe zi. Fructe Mergi la sală imediat ce pleci de la muncă? Dacă da, nu te apuca de exerciţiile fizice pe stomacul gol. Ia cu tine fructe atunci când ştii că urmează să depui efort. Un bol cu mere sau cu portocale merge de minune pe post de gustare.

Gustări sănătoase ideale în dietă cu ouă fierte

Ouăle fierte au foarte multe beneficii pentru organism. Bogate în proteine, ouăle sunt ideale pe post de gustare. Consumă-le fierte, împreună cu o salată.

Fructele cu coajă lemnoasă sunt ideale pe post de gustări. Nucile sunt foarte bune pentru organism. O cantitate mică de nuci consumată în fiecare zi te ajută să scapi şi de kilogramele în plus. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi consumă-le!

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro