Doar 7 paşi pentru o dietă sănătoasă

1 2 jpg jpeg

Ce e de făcut?

Pentru început trebuie să ştii că cea mai bună dietă este cea de acasă. Începe să găteşti mai des acasă astfel încât să ai controlul asupra a ceea ce mănânci. Iar ca bonus vei vedea ca te vei simţi cu mult mai bine fizic. Vitaminele şi mineralele nu vor fi pierdute în detrimentul aditivilor alimentari şi ai potenţiatorilor de gust.

În primii paşi Philips şi ReduSalt te susţin. Cu premii!

Dacă deja găteşti sănătos şi gustos, sau ai o reţetă preferată, Philips şi ReduSalt pun la bătaie un aparat de gătit la aburi pentru tine.

Intră pe w

şi înscrie-ţi reţeta în concurs. Câştigă aparatul de gătit la aburi, găteşte cu ReduSalt (o formulă de sare inteligentă care nu dăunează organismului) şi eşti pe drumul cel bun!

Apoi, ai grijă să menţii stilul de viaţă sănătos în 7 paşi importanţi:

Nu doar că vei reţine apă, dar este foarte periculos şi pentru inimă. Ca să nu renunţi la gust, foloseşte ReduSalt, o sare specială care reduce sodiul dăunător organismului şi păstrează acelaşi gust.

Zilnic, alege să consumi cât mai multe tipuri de alimente. Chiar dacă ţii un regim, nu trebuie să-ţi lipsească lipidele, proteinele şi glucidele. Cuvântul magic este moderaţia însă.

Atunci când eşti plin şi simţi că nu prea ai mai putea mânca nimic, înseamnă că deja e prea mult.Alege porţii care să-şi încapă în ambele palme.

Tot zilnic, alege pe post de gustări fructe şi legume. Corpul tău foloseşte foarte uşor energia provenită din ele şi nu sunt nici procesate.

Informaţia că te-ai hrănit, ajunge în aproximativ 20 de minute la creier. De aceea, este bine să stai liniştit/ă şi să mesteci cât mai lent. Astfel, vei evita să mănânci mai mult decât ai nevoie.

Înlocuieşte sucurile cu variantele lor naturale.Tu ai nevoie de hidratare nu de nişte „calorii goale”. De asemenea, ai grijă să nu confuzi foamea cu setea.Se întamplă des.

Dacă vrei să ţii o dietă sau să-ţi schimbi stilul de viaţă, schimbă-ţi treptat alimentaţia. Nu vei putea să duci schimbarea la bun sfârşit dacă organismul o percepe ca pe un atac.

Acum eşti pregătit/ă pentru a fi un as în ale gătitului sănătos şi gustos. Iar Philips şi ReduSalt te premiază pe

!