Dieta rapida de 3 zile iti evidentiaza talia de viespe

1 2 jpg jpeg

Dieta rapida de 3 zile mareste viteza de activitate a metabolismului si are efect detoxifiant. Pe langa beneficiile care tin de sanatate pe care le aduce, aceasta cura iti subtiaza usor talia si te face sa te simti mai frumoasa. Meniul stabilit de nutritionisti este astfel gandit sa dea senzatie de satietate, fara sa te simti preaplin dupa masa.

Este indicat sa nu urmezi acest program de slabit mai mult de 3 zile, pentru ca, la fel ca la oricare regim alimentar, acesta te poate priva de unele vitamine si minerale, care duc la aparitia carentelor nutritionale in corp. Se recomanda consumul unei cantitati mai mari de apa decat in mod obisnuit, ca sa stimulezi metabolismul.

Ce reguli trebuie sa respecti

Meniul acestei cure de slabire are cateva reguli simple de urmat. La micul dejun poti consuma 2 oua, fierte, ochiuri sau omleta, rosii la gratar sau ciuperci, 50 g ovaz inmuiat in apa cu cateva felii de fructe alaturi si 125 g iaurt degresat cu 3-4 caise uscate.

La masa de pranz poti manca salata de legume, la discretie, si 100 g ton sau somon, gatit dietetic. Poti opta pentru alta varianta de pranz, si anume: 200 g cartofi copti cu 2 linguri sos iute, neindulcit, salata de legume, la discretie, 50 g ficat de pui si 3-4 biscuiti tip crackers.

La cina, poti opta pentru 100 g somon la gratar cu salata de legume sau 50 g de paste cu 200 g sos de rosii, ciuperci, ceapa si ardei. A treia varianta de cina este compusa din 100 g pui cu legume la gratar.

Cum poti slabi cu aceasta cura

Dupa ce ti-ai luat tot ce iti este necesar pentru a pregati principalele mese ale zilei, afla care este secretul acestei cure. Ca sa poti slabi rapid, inlocuieste una dintre mesele de mai sus, sau doua, in functie de cat iti doresti sa slabesti, cu una sau doua dintre variantele meniului de lichide de mai jos.

Sucuri: 1 sfecla rosie, 2 tije de telina, 2 mere verzi si 1 castravete. Le pui pe toate in storcator si bei sucul rezultat, care e plin de vitamine si nu are multe calorii.

Supa: Pune o jumatate de ceapa tocata, 2 cartofi tocati, 600 ml supa de pui, 2 legaturi de creson si fierbe pana se inmoaie cartofii, apoi paseaza totul in blender.

Smoothie: 4 pumni de fructe boabe (struguri sau afine), 1 banana, 125 g iaurt degresat, 2-3 cuburi de gheata, putin lapte, daca doresti. Blenduiesti ingredientele si savurezi amestecul.