Dieta rapidă cu struguri. Topeşti 5 kg într-o săptămână

1 2 jpg jpeg

Garantat, în urma acestui regim, urmat cu stricteţe,după numai trei zile vei slăbi două kilograme şi jumătate, iar dacă doreşti să slăbeşti mai mult, trebuie să urmezi regimul o săptămână. În cele 7 zile vei scăpa de 5 kg.

Avantajele acestei diete este că nu te vei înfometa. Ai voie să mănânci şi peşte, lactate şi carne de pui. Aşa că, este destul de săţioasă.

Strugurii asigură o bună hidratare a organismului, în timp ce zaharurile din compoziţia strugurilor îţi potolesc rapid senzaţia de foame. Cu ajutorul acestui regim, nu numai că vei slăbi, dar şi îţi vei detoxifia organismul.

100 de grame de brânză de vaci degresată cu verdeaţă, două felii de pâine neagră sau graham şi 200 de grame de struguri.

Un pahar de suc făcut din struguri.

200 de grame de piept de pui preparat la aburi, grătar sau fiert, 50 de grame de brânză de vaci degresată amestecată cu 100 de grame de iaurt şi două linguri de lapte, condimentată cu sare şi piper şi 150 de grame de struguri.

100 de grame de struguri.

300 de grame de varză fiartă aproximativ 20 minute cu o lingură de unt, iar la final de amestecă cu 200 de grame de struguri şi se mai lasă la foc încă cinci minute, plus 200 de grame de file de peşte făcut la cuptor sau fript pe grătar

patru linguri de fulgi de porumb şi un preparat realizat din struguri, miere şi iaurt: încălzeşte două linguri de miere, amestecă apoi mierea cu 300 de grame de iaurt şi toarnă compoziţia obţinută peste 300 de grame de struguri.

un pahar de suc de struguri.

o salată de struguri preparată în acest mod: 200 de grame de salată verde, 150 de grame de struguri, două linguri de alune, o lingură de oţet, o lingură de ulei de măsline, o linguriţă de muştar, sare şi piper.

Salata bucăţele mici se pune într-un bol, strugurii se taie în jumătăţi, se adaugă alunele. Se amestecă apoi toate ingredientele într-un bol şi se prepară un sos făcut din oţetul cu puţină apă, sare, piper, muştar şi la final ulei.

100 de grame de struguri

salată de fructe cu iaurt: se se taie mărunt şi apoi se amestecă 200 de grame de struguri cu două mere şi 100 de grame de pepene galben, iar deasupra se toarnă 100 de grame de iaurt degresat.

Peste 100 de grame de cereale se pun 150 de grame de iaurt. Se adaugă şi 200 de grame dee struguri.

un pahar de suc de struguri.

Se fierb 100 de grame de orez.. La sfârşit se mai adaugă şi 100 de grame de mazăre şi 100 de grame de struguri şi se mai fierbe preparatul încă cinci minute.

100 de grame de struguri.

două şniţele din carne de vită cu 200 de grame de struguri.

După cele trei zile, dacă vrei să o continui, începi iarăşi cu ziua 1, continui cu ziua 2 şi apoi cu ziua 3 şi tot aşa. Nu este recomandat să fie ţinută mai mult de 3 săptămâni.