Dieta disociată. Sau cum să slăbeşti rapid

1 2 jpg jpeg

Am o soluţie pentru voi: dieta disociată, un regim de slăbire drastic, pe care-l pot urma doar persoanele care nu au probleme de sănătate. Rezultatele dorite se vor vedea rapid. Iată ce trebuie să faceţi:

În primele trei zile, mâncaţi doar orez fiert. Simplu. Fără condimente în el. Nu puneţi în el nici măcar sare. Aveţi voie să beţi apă plată şi minerală, ceai verde şi cafea. Nu puneţi în ceai şi cafea zahăr, dar nici miere.

Aveţi acum trei zile de legume. Puteţi să mâncaţi roşii, castraveţi, varză, salată, conopidă fără nicio limită. Dacă doriţi însă să consumaţi cartofi fierţi ar fi bine să vă limitaţi la 6-7 cartofi pe zi. Puteţi să alegeţi şi vinete ori ardei copţi şi multe alte legume care vă fac cu ochiul.

După aceea, urmează trei zile de lactate. Puteţi să alegeţi orice doriţi: lapte, iaurt, sana, caşcaval, brânză. Puteţi să mâncaţi orice cantitate de lactate. Staţi fără grijă, numărul kilogramelor este deja în scădere. De băut aveţi voie aceleaşi lucruri: apă, ceai verde şi cafea.

Dacă aţi reuşit să ajungeţi până aici, aflaţi că nu mai aveţi aşa de mult din această dietă de slăbire. Acum urmează trei zile de fructe. Aveţi voie la liber portocale, mere, prune, pepene galben, pepene roşu, grapefruit, lămâi, pere. Dar încercaţi să nu consumaţi mai mult de două banane pe zi şi de un strugure. Apă la liber. Ceai şi cafea: o cană pe zi.

Iată-ne ajunşi şi la ultimele trei zile din regim: cele de carne. Aveţi voie să mâncaţi peşte, carne de pui, de curcan ori de vită. Acestea trebuie preparate la cuptor, pe grătar sau la aburi. De asemenea, la micul-dejun aveţi voie să mâncaţi suncă de pui şi crenwurşti de curcan sau de pui. Apă la liber. Ceai şi cafea: o cană pe zi.

Am ajuns la final. Sunt sigură că şi rezultatele sunt unele care să fi meritat efortul.