Dieta de weekend. Scapă de 3 kg în 2 zile!

1 2 jpg jpeg

E o modalitate excelentă de a da jos 3-4 kilograme şi nici nu te arunci din prima la o dietă care nu pare să aibă sfârşit. În schimb, acest regim care trebuie ţinut doar 2 zile nu pare deloc dificil de urmat.

Această cură de slăbire începe sâmbătă dimineaţa şi se încheie duminică seara. Luni dimineaţa, abdomenul nu va mai fi aşa proeminent, iar pantalonii cu siguranţă vor sta mai bine.

Ce ai voie să mănânci sâmbătă

De dimineaţa va trebui să optezi pentru un mic dejun sărac în calorii: un iaurt degresat, două linguri de ovăz şi o prună. Nu mai mănânci absolut nimic până la prânz. La această masă ai voie să consumi peşte la grătar şi salată verde din belşug. La cină poţi mânca un iaurt şi broccoli, conopidă şi dovlecel - toate fierte şi fără condimente. În totalitate, ar trebui să aibă 200 de grame. Asta e tot pentru prima zi a regimului de weekend.

Pe parcursul zilei, trebuie să consumi minimum 2 litri de apă. Nu ai voie să bei nimic altceva în afară de apă sau ceai verde ori negru.

Ce să alegi pentru duminică

Duminică dimineaţa alege să iei un mic dejun format dintr-o cană de ceai de mentă fără zahăr, un biscuite integral şi o felie subţire de şuncă. La prânz, ai voie să mănânci o salată de legume cu pui, iar până la cină, mai iei o gustare formată din 150 de grame de fructe de sezon. Ultima masă poate să conţină o roşie şi o felie de brânză.

Atenţie! Nu ţine dieta şi în cursul săptămânii

E o dietă foarte strictă. De aceea, nu se recomandă s-o urmezi mai mult de două zile. Însă, acesta poate fi un impuls pentru a-ţi schimba stilul de viaţă, pentru a adopta o alimentaţie sănătoasă şi a face mişcare.