Dieta cu supe calde. Meniu pe zile

1 2 jpg jpeg

Secretul acestei diete este să înlocuieşti una dintre mesele principale ale zilei, de preferinţă prânzul sau cina, cu un bol de supă. În rest este recomandat să consumi alimente cu un conţinut scăzut de calorii şi să eviţi produsele bogate în carbohidraţi şi zaharuri.

În plus, supele sunt bogate în substanţe nutritive, hidratând în acelaşi timp organismul. Conţin multe fibre, de ajutor în stimularea digestiei şi în asigurarea unei senzaţii de saţietate de lungă durată.

Luni. Supă cremă de spanac 100 de grame de frunze de spanac au doar 26 de calorii, aşadar spanacul poate fi alimentul secret în lupta cu kilogramele în plus. Mai mult, complexul de vitamine B din conţinutul lui accelerează metabolismul şi topeşte depozitele adipoase. Ai nevoie de 2 pungi spanac congelat 1 ceapă 2 cartofi 300 ml supă de pui sau de legume 400 ml apă sare 2 linguri ulei Căleşti ceapa tocată 1-2 minute, adaugi supa, apa, cartofii şi potriveşti de sare. Când au fiert cartofii, adaugi spanacul şi mai laşi pe foc 5-10 minute. Strecori legumele şi le pui în blender, după care adaugi zeama până capătă o consistenţa pe care o doreşti. Marţi. Supă cremă de cartofi Cartofii au un conţinut ridicat de fibre şi, dacă sunt consumaţi cu măsură, pot ajuta la scăderea în greutate. Supa cremă de cartofi este săţioasă şi uşor de preparat. Ai nevoie de 1 ceapă 2 cartofi 2 morcovi

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte supe te ajută să pierzi în greutate