Dieta cu supă de varză te ajută să slăbeşti 7 kilograme într-o săptămână

1 2 jpg jpeg

E bine de ştiut că este o dietă destul de drastică, dar te ajută să scapi rapid de kilogramele nedorite.Dacă vei respecta toate regulile acestui regim de slăbire, fără să faci nicio mică abatere, vei reuşi să dai jos câte un kilogram pe zi. Minunat, nu-i aşa?

Haide să vedem despre ce este vorba. În primul rând, ar trebui să ştii cum se prepară această supă miraculoasă. Nu este deloc greu de preparat şi nici nu vei pierde mult timp în bucătărie. Iată de ce ai nevoie: 8-9 litrii de apă, o varză tocată fin, o ceapă mare tăiată mărunt, 3 morcovi, 2 ardei graşi, o rădăcină de ţelină (toate legumele se taie cubuleţe mici), o cutie de roşii

În bulion şi puţină sare. Pune toate aceste ingrediente la fiert, iar la final poţi adăuga puţin pătrunjel.

1. Trebuie să consumi zilnic maximum 1.200 de calorii.

2. Măcar de două ori pe zi trebuie să consumi supă de varză. Pe lângă aceasta, mai poţi consuma legume, fructele şi carne de pui, curcan, vită sau peşte.

3. Trebuie să bei minimum 2 litri de apă pe zi, dar ar fi indicat să depăşeşti această cantitate.

4. După această săptămână de regim drastic, este indicat să introduci celelate alimente treptat la mesele tale. Altfel rişti să te îngraşi.

5. Evident, ar fi bine să poţi face 30 de minute de mişcare pe zi.

6. Dieta nu trebuie ţinută mai mult de o săptămână.

7. Sunt interzise câteva alimente: sucurile acidulate, făinoasele, prăjelile, dulciurile.

8. Nu trebuie să te abaţi de la nicio regulă.

Îţi urez succes să ajungi la greutatea dorită şi îţi recomand ca apoi să treci pe un stil de viaţă sănătos. Doar aşa nu te vei mai îngrăşa. Degeaba vei ţine această dietă şi vei scăpa de 7 kilograme dacă apoi vei merge să mănânci shaorma, pizza şi paste.