Dieta cu suc de mere

1 2 jpg jpeg

Este bine de ştiut că această băutură te poate ajuta să slăbeşti, dar şi să-ţi detoxifici organismul, într-un timp foarte scurt: 4 zile.

Află ce conţine acest suc, care sunt paşii dietei, ce trebuie să faci ca să obţii rezultate bune, dar şi la ce mai este bună această licoare!

Ce are în compoziţie

Sucul de mere este bogat în vitaminele A, B şi C, dar are în compoziţie şi numeroase minerale: fier, potasiu, siliciu. În plus, este o sursă excelentă de fibre şi fitonutrienţi.

Paşii acestei cure de slăbire

Dieta cu suc de mere este extrem de simplă. Trebuie să urmezi, timp de 4 zile, câteva reguli. Şi musai să nu te abaţi de la ele. Aşadar, în primele trei zile, trebuie să consumi doar suc de mere şi apă. Asta e tot ce ai voie.

În ultima zi a dietei, cea de-a patra, bea două linguri de ulei de măsline imediat ce te trezeşti. Apoi, la micul dejun consumă un pahar de suc de portocale.

Tot în această zi, la prânz, poţi mânca un măr şi o pară şi o salată de morcovi, castraveţi şi roşii. Iar la cină, bea un pahar de apă cu lămâie şi mănâncă o felie de pepene roşu.

În cea de-a cincea zi, îţi poţi relua alimentaţia echilibrată. Ideal ar fi să începi să faci şi mişcare.

Ce să faci pentru rezultate cât mai bune

Poţi ţine această dietă o dată la trei luni. Astfel, vei scăpa rapid, şi destul de uşor, de colăceii de pe abdomen şi îţi vei recăpăta silueta de altădată. Dar te vei simţi şi mult mai bine, e clar că sănătatea ta va fi una mai bună. Asta datorită eliminării toxinelor din colon, ficat şi rinichi.

5 beneficii uimitoare ale sucului de mere

1. Reduce nivelul colesterolului

rău

din organism.

2. Întăreşte sistemul imunitar.

3. Întăreşte oasele.

4. Menţine inima sănătoasă şi o protejează împotriva bolilor cardiovasculare.

5. Previne mai multe tipuri de cancer.