Dieta cu prune. Sau cum să slăbeşi fără să faci efort

1 2 jpg jpeg

Nutriţioniştii spun că o prună conţine 30 de calorii, adică 1,5% din caloriile recomandate pentru fiecare zi pentru o dietă bazată pe 2.000 de calorii. Tot ei mai afirmă că poţi să arzi caloriile din prune foarte uşor: de exemplu, alergând 4-5 minute intens poţi să elimini 30 de calorii.

Aşa că, dacă vrei să slăbeşti fără să depui prea mult efort 7 kilograme într-o săptămână, alege dieta cu prune. Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi în această cură de slăbire pentru a ajunge la rezultatele deja menţionate:

Acest regim de slăbire trebuie ţinut timp de şapte zile. Vei reuşi să scapi de un kilogram zilnic dacă vei respecta toti paşii acestei diete. Merită, cu siguranţă, să o încerci.

La micul dejun trebuie să mănânci 8 prune pe stomacul gol. După o jumătate de oră, consumă un ou fiert, o roşie şi un iaurt. Alege să bei o ceaşcă de ceai verde sau o limonadă de lămâie, neîndulcită.

La gustare, consumă 3 prune şi 4 nuci. Bea şi un pahar mare cu apă şi cu două felii de lămâie în ea.

La prânz, alege o supă de legume şi o friptură de pui (150 de grame), servită alături de câteva legume la grătar (ardei roşu, morcov). poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude.

La a doua gustare, care e obligatorie – de altfel ca toate mesele menţionate, alege să consumi 6 prune uscate şi 50 de grame de brânză.

La cină ai de mâncat 4 prune, o sală de legume ori un iaurt cu ovăz. Nu mânca după ora 18:30. Dacă ţi se mai face foame, până în ora 20:00, mai poţi consuma încă două prune.

Acest regim de slăbire te poate deshidrata dacă vei încerca să-l urmezi pe o perioadă mai mare de timp. Aşa că, după 7 zile bucură-te de cele 7 kg topite şi încearcă să treci pe o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.