Dieta cu morcovi. Cum poţi să slăbeşti sănătos

1 2 jpg jpeg

Aceste elemente m-au convins rapid că această cură de slăbire este eficientă şi am rugat-o să ne împărtăşească şi nouă ce anume a ajutat-o să scape de 14,5 kilograme, în doar 45 de zile.

Aşa am aflat că dieta ei are un nume: dieta cu morcovi. În plus, ea mi-a spus că este convinsă ca cei care urmează regimul de slăbire cu morcovi pot slăbi fix atât cât îşi doresc. Şi asta pentru că discutăm despre o dietă ce poate fi ţinută chiar şi şase luni.

Reguli de bază

Bun! Deci ce trebuie să faci tu: 1. Să-ţi doreşti să scapi de colăceii de pe abdomen, dar să fii dornic să faci eforturi pentru acest lucru. Ştiţi cum se spune: baba suferă la frumuseţe. 2. Să-ţi placă morcovii şi cruzi şi fierţi. Pentru că vei avea parte de ei la fiecare masă. 3. Să îţi iei adio de la sucurile carbogazoase, dulciuri, mezeluri, făinoase, fast-food. Orice aliment despre care ştii că nu este sănătos trebuie să fie scos din alimentaţia ta. 4. Să faci mişcare, în fiecare zi. Fără excepţie. Practic, această dietă te va învăţa şi să adopţi un stil de viaţă sănătos. Iată ce trebuie să mănânci Mic-dejun. În fiecare dimineaţă, îţi vei face un pahar mare de apă călduţă cu lămâie şi cu 2 frunze de mentă. Pe toată durata regimului. Însă, acest obicei poate fi păstrat şi la finele curei de slăbire. Un morcov crud şi un ou fiert sau un iaurt cu ovăz şi un morcov crud ori o felie de brânză şi un morcov crud. Gustare: un suc de morcovi. Prânz: o bucată de peşte (chiar şi 250 de grame), alături de o carnitură de morcovi fierţi şi o supă de morcovi. Sau un piept de pui la grătar şi câţiva morcovi făcuţi tot pe grătar. Supa de morcovi rămâne şi în această situaţie. De asemenea, mai poţi alege un meniu format dintr-un piure de morcovi şi o bucată de carne de curcan. Mai poţi opta şi pentru o felie de brânză (dacă nu ai ales acest aliment pentru dimineaţa) şi un morcov, un ardei, câteva feliuţe de dovlecel făcute la cuptor. Gustare: doi morcovi proaspeţi. Sau un morcov şi un fruct (măr, pară, portocală, prună, caisă, piersică). Cina: O salată făcută dintr-o roşie, un castravete, o felie de brânză (aceasta poate fi înlocuită cu ton la conservă sau cu bucăţi de pui fierte) şi trei morcovi cruzi.