Dieta cu mere sau cum să slăbeşti sănătos

1 2 jpg jpeg

De aceea, medicii nutriţionişti îţi recomandă să încerci să urmezi o dietă echilibrată şi care nu-ţi promite minuni peste noapte. În plus, orice ai face, fără o alimentaţie sănătoasă şi fără mişcare cu siguranţă nu vei reuşi să slăbeşti mult, dar şi să-ţi păstrezi greutatea după ce vei renunţa la respectivul regim.

De cele mai multe ori, se întâmplă să pui cel puţin un kilogram peste cele de care reuşisei să scapi!

Cum să ai o siluetă de invidiat cu ajutorul merelor

În acest sens, în acest articol vă prezint dieta cu mere sau cum să slăbeşti sănătos. Merele sunt fructe cu multe vitamine şi puţine calorii, dar şi extrem de săţioase.

Aşa că, profită că suntem într-o ţară unde găsim aceste fructe peste tot. Consumă-le dimineaţa în sucuri de fructe. Cel mai bun este acesta: blenduim două mere, stoarcem jumătate de lămâie şi gata un suc natural proaspăt şi care ne va da energie întreaga zi, dar care ne va şi scăpa de kilogramele în plus.

De asemenea, consumă mere şi la gustări. Un măr la fiecare gustare. Seara, îţi poţi face o salată de fructe din: 2 mere, un grapefruit şi o portocală. Delicios. De asemenea, mărul poate să fie şi un delicios desert: copt (îl pui la cuptor pentru o jumătate de oră), îl tai pe jumătate şi pe fiecare parte pui câte o linguriţă de mere.

Însă, toate astea vor fi în zadar, dacă nu vei face mişcare. Măcar de trei ori pe săptămână. În plus, nici atunci când urmezi această dietă nu ai voie să mănânci îngheţată, ciocolată ori cartofi prăjiţi. Nici pâine şi nici sucuri acidulate.

În schimb, vei putea să mănânci salate de fructe şi legume, carne de pui, curcan şi vită, orez în cantităţi mici (ca şi garnitură ori la salată ori la carne), lactate, brânzeturi mai slabe (evident, nu brânză topită).