Dieta cu dovleac te ajută să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

1 2 jpg jpeg

Iată o dietă care are la bază dovleacul şi care te ajută să slăbeşti între 4 şi 5 kilograme, în doar 7 zile.

Atenţie! Ca să poţi duce acest regim până la capăt, trebuie să-ţi placă gustul dovleacului. Pentru că-l vei mânca în fiecare zi şi în cantităţi destul de mari. Dacă această condiţie a fost îndeplinită, putem trece la următorul pas!

Nu începe ziua fără băutura cu dovleac

În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, trebuie să bei o băutură pe bază de dovleac.

Iată cum se prepară: ai nevoie de 500 de grame de dovleac. Acesta se pune la fiert până când devine moale, iar apoi se pune la blender şi se pasează. Adaugă un pahar de apă, ca să-l subţieze.

Pe lângă această băutură, mai poţi mânca o felie de brânză, un ou fiert ori un iaurt.

La prânz, baza este supa cu dovleac

Este indicat ca la masa de prânz să consumi supă de dovleac. Iată cum o poţi face: fierbe 1,5 kg de dovleac, un morcov, o ceapă şi o ţelină. Când legumele sunt fierte, pasează-le, apoi ia supa de pe foc şi adaugă 200 ml smântână cu 12% grăsime, sare şi piper. Pe lângă supa de dovleac, mai ai voie să mănânci şi o porţie de peşte sau friptură de pui, vită, curcan – preparate la cuptor sau pe grătar (fără pic de ulei).

Dovleac copt, la gustare

La gustări poţi mânca dovleac copt. O felie. Dar şi o mână cu seminţe de dovleac coapte, fără sare.

Cum se coace? Nu e nimic complicat în acest proces. Taie o felie de dovleac, pune puţină scorţişoară şi bagă la cuptor. Cam în jumătate de oră este gata! Yummi! Ce aromă ameţitoare.

La cină, nu se mănâncă dovleac

Poţi lua la masa de seară o salată de legume cu ton, pui sau brânzeturi. E perfect dacă preferi şi o salată simplă de legume.