Dieta cu cireşe. Sau cum să scapi de kilograme fără să-ţi pui în pericol sănătatea

1 2 jpg jpeg

În această perioadă sunt la mare căutare dietele de toate felurile. Însă, îţi recomand să le eviţi pe cele care-ţi promit că vei slăbi peste noapte şi să încerci una care nu-ţi va afecta foarte tare organismul. În acest sens, venim şi cu o propunere către tine: încearcă dieta cu cireşe de mai. Practic, acest regim de slăbire (ce are ca aliment principal cireşele) te va ajuta să scapi de kilogramele nedorite fără să-ţi pui în pericol sănătatea. Ce să mănânci dimineaţa Începe-ţi ziua cu un fresh proaspăt preparat dintr-o lămâie, 200 de ml de apă, o mână de cireşe şi puţină mentă, musai proaspătă. Nu sări peste gustare La gustare, bea o cană de compot de cireşte îndulcit cu o linguriţă de miere de salcâm. Iată cum se prepară acesta: ai nevoie de 1 kg de cirereşe, se scot sâmburii la fructe şi se pun la fiert în 3 litri de apă.

La final, se pune cu polonicul într-o cană –şi zeamă, dar şi fructe. Se adaugă o linguriţă rasă de miere de salcâm. Restul compotului se bagă la frigider şi se consumă în zilele următoare la gustarea de dimineaţă.

Pentru masa principală a zilei ai mai multe opţiuni. Însă, întotdeauna se consumă un pahar de cireşe înainte de prânz. Apoi poţi să alegi să prepari un cartof copt şi o salată de varză (200 de grame) sau broccoli cu ficat (pregătite la cuptor) sau conopidă cu 200 de grame de carne de curcan ori două roşii la cuptor şi o bucată de peşte (200 de grame).

Nici de la cea de-a doua gustare, nu puteau să lipsească cireşele. Mănâncă 150 de grame de cireşte.

În primul rând, la cină se mănâncă un pahar cu cireşte, dar şi 2 roşii cu 3 felii de brânză sau un ou fiert şi o saltată din 2 ardei copţi la cuptor (cu puţin oţet) sau salată verde cu piept de pui.

Cu acest regim, vei putea da jos între 5 şi 6 kilograme pe lună. Poate nu este atât de spectaculos pe cât aţi sperat, însă este important faptul că nu vă va pune în pericol sănătatea şi nici nu veţi pune înapoi rapid kilogramele date jos atunci când nu veţi mai ţine dieta (evident, asta nu înseamnă că la finele dietei te vei putea îndopa cu îngheţată, ciocolată şi shaorma).