Dieta cu căpşuni. Află cum slăbeşti 4 kilograme în cel mai scurt timp!

1 2 jpg jpeg

Ştiai că aceste fructe te pot ajuta să slăbeşti până la 4 kilograme în doar 7 zile? Cu un conţinut de 90% apă, căpşunile asigură echilibrul de minerale, oferă senzaţia de saţietate şi ajută organismul să elimine toxinele. Dieta cu căpşuni constă în mese cu alimente sănătoase, suplimentate cu aceste fructe.

Dieta cu căpşuni. Află cum slăbeşti 4 kilograme în cel mai scurt timp!

Meniu cu căpşuni pentru 7 zile

Mic dejun: Mănâncă 350 de grame căpşuni la micul dejun. Le poţi servi în amestec cu iaurt sau fulgi de ovăz. Prânz: La masa de prânz poţi opta pentru o salată de legume sau supă, împreună cu peşte sau piept de pui, după preferinţe. Ca desert, mănâncă 350 de grame de căpşuni. Între mese, de asemenea, poţi mânca căpşuni, în locul altor gustări. Cina: Mănâncă 450 de grame de căpşuni. Poţi servi şi un iaurt fără grăsimi înainte de culcare.

Citeşte şi:

- Căpşunile previn bolile cardiovasculare

-Căpşunile, secretul longevităţii

Dieta cu capsuni. Ce trebuie reţinut pe timpul acestei diete

Atunci cand tii o dieta cu capsuni, optează pentru căpşunile organice pentru a evita efectele negative ale pesticidelor. Dacă iei suplimente de vitamina C, atunci când începi dieta ar fi bine să renunţi la ele. Vitaminele necesare organismului le vei lua din căpşuni. Cantitatea prea mare de vitamina C poate cauza gastrită, piatră la rinichi şi diaree.

Alte beneficii ale căpşuni:

- Sunt benefice pentru ficat şi bilă. Datorită conţinutului de vitamina K, acestea ajută în insuficienţa hepatică şi afecţiunile bilei.

- Accelerează vindecarea rănilor şi a arsurilor datorită conţinului mare de vitamina C, care are un rol important în acest proces.

- Au proprietăţi anticancerigene. Acestea previn riscul apariţiei cancerului.

- Au un conţinut bogat de antioxidanţi şi nutrienţi cu rol antiinflamator care ajută la protejarea inimii.

- Au un rol important în tratarea gutei şi a reumatismului.

- Pot preveni bolile oftalmologice. Conţinutul de vitamina C şi complexul de vitamine B este o sursă importantă în prevenirea bolilor care pot afecta vederea.