Dieta cu banane. Află cum să slăbeşti 4 kg în 4 zile!

2 jpg jpeg

Nutriţioniştii îţi recomandă o dietă care are la bază acest fruct dacă vrei să scapi de câteva kilograme în mai puţin de o săptămână. Dieta cu banane a fost inventată de Hitoshi Watanabe şi soţia lui, Sumiko. Au şi scris o carte despre acest regim de slăbire care s-a dovedit a fi extrem de eficient. Pentru a slăbi 4 kg în 4 zile, trebuie să urmezi cu stricteţe regulile acestei diete şi să te hidratezi bine. În plus, dacă vei face şi 30 de minute de mişcare pe zi vei reuşi să topeşti şi mai multe kilograme.

Bananele sunt o sursă bogată în vitaminele A, B, B6, C, acid folic, magneziu şi calciu. Toate acestea dau o senzaţie de saţietate pe termen lung. Pe de altă parte, este bine de ştiut că o banană are, în medie, doar 90 de calorii.

La prima masă a zilei trebuie să mănânci 1-2 banane. De asemenea, se recomandă să bei şi 3 pahare cu apă amestecată cu zeamă de lămâie (apa să fie la temperatura camerei).

Important!

Bananele trebuie consumate crude.

La gustare poţi alege să consumi o prună, un măr sau o pară ori un bol cu orez fiert.

La prânz şi cină poţi să mănânci ce vrei, însă nu trebuie să consumi nimic dulce. De asemenea, nu ai voie nici prăjeli, făinoase sau mezeluri. Atunci când te ridici de la masă nu trebuie să ai senzaţie de saturaţie.

La cea de-a doua gustare (care trebuie să fie pe la orele 15:00) poţi mânca un iaurt cu câteva felii de banană, sau un bol cu cereale integrale şi lapte ori câteva nuci ori o felie de pepene roşu.

- Cina nu trebuie s-o iei mai târziu de ora 19:30.

- Ai voie să bei doar apă şi ceai neîndulcit. Cafeaua este stric interzisă.

- Somnul este esenţial. Aşa că încearcă să nu te culci mai târziu de miezul nopţii.